Βαθμολογία

Τελευταία χαμογέλασε η ΑΕΛ (video)

Την ομάδα της Ξάνθης θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ΑΕΛ στη φάση των "16" του κυπέλλου Ελλάδος μετά την σημερινή (4/12) κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΟ.

Οι «βυσσινί» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα θα επιδιώξουν την πρόκριση στα προημιτελικά σε ένα θεσμό που η ΑΕΛ έχει μεγαλουργήσει κατά το παρελθόν.

Πάντως στην τελευταία τους συνάντηση για τον θεσμό του κυπέλλου η ΑΕΛ ήταν αυτή που χαμογέλασε, σε ένα παιχνίδι ουσιαστικά μισή πρόκριση. Ήταν στους ομίλους της προπερσινής σεζόν 2015-2016 με το παιχνίδι στο AEL FC ARENA να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα που θα ακολουθούσε την ΑΕΚ.

Η ΑΕΛ παίζοντας πολύ καλύτερα από τους Ακρίτες εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα και χάρις σε ένα τέρμα του Μίλαν Μπόγιοβιτς στο 34' έβαλε τις βάσεις νίκης. Μια νίκη την οποία κράτησε μέχρι το φινάλε και η οποία κλείδωσε την παρουσία των «βυσσινί» στην επόμενη φάση.

">http://

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Μασούρας, Βέρτζος, Κομεσίδης, Κοντοχρήστος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος(λ.τ. 70′ Νικολακάκης), Κρητικός (λ.τ. 28′ Ροβίθης), Μπόγιοβιτς(75′ Μαρουκάκης), Κουτσιανικούλης.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος(λ.τ. 63′ Ορφανίδης), Καρυπίδης, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Παπαστεριανός, Λούσερο, Αλμέιντα (46′ Ερέα), Σολτάνι, Τριάδης(58′ Ντιμιτρόφ), Καπετάνος.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ