Βαθμολογία

Ζαμάνης: «Ο Πανιώνιος είναι πάνω απ' όλους»

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται στον Πανιώνιο μετά το διπλό στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη νίκη και γι' αυτό το λόγο άλλωστε η διοίκηση έταξε στους παίκτες πριμ 10.000 ευρώ.

Ακόμη, ο Νίκος Ζαμάνης έκανε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και σε αυτή ξεκαθαρίζει πως θέλει να βλέπει έτσι την ομάδα του. Κάνει παράλληλα λόγο και για γενναίες αποφάσεις που πάρθηκαν για το καλό της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, τον προπονητή και τους παίκτες μας, που σήμερα μας έκαναν περήφανους. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, η ομάδα μας, παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο, όπως ακριβώς την ονειρευόμαστε και θέλουμε να βλέπουμε πάντοτε να παίζει.

Με ψυχή, πάθος, ποδοσφαιρικό τσαμπουκά και με παίκτες αποφασισμένους να ματώσουν τη φανέλα, προκειμένου να μπορέσει να πετύχει και ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ τους στόχους του. Η διοίκησή μας θα συνεχίσει να παίρνει γενναίες αποφάσεις, με γνώμονα το καλό του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και μόνο. Θα το ξαναπώ για μια ακόμα φορά.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠ' ΟΛΑ».