Βαθμολογία

Τεννές: «Θέλαμε τη νίκη για τον πρόεδρο...»

Αήττητη παρέμεινε στο ΔΑΚ η Λαμία και ο Μπάμπης Τεννές έκανε λόγο για μεγάλη ανατροπή στη συνέντευξη Τύπου ύστερα από το 2-2 με τον Παναιτωλικό. Ο τεχνικός των Φθιωτών, πάντως, ανέφερε ότι στόχος ήταν η νίκη για να αφιερωθεί στον Πανουργιά Παπαϊωάννου, που είχε ένα πρόβλημα υγείας.

«Θέλαμε τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι μια και είχαμε υποσχεθεί ότι θα την αφιερώναμε στον πρόεδρο για ένα πρόβλημα υγείας που είχε. Τα ίδια είπαμε και στο ημίχρονο και νομίζω κάνοντας αυτή τη μεγάλη ανατροπή τουλάχιστον δεν τον στεναχωρήσαμε. Μεγάλη ανατροπή απέναντι σε πολύ καλή ομάδα. Στο δεύτερο μέρος είχαμε πολλή ψυχή γιατί μόνο έτσι θα μπορούσαμε να γυρίσουμε τέτοιο ματς. Το καταφέραμε στο τελευταίο λεπτό.

Όλο το δεύτερο μέρος μας ανήκει και αν είχαμε πιο καθαρές επιλογές θα το είχαμε γυρίσει νωρίτερα. Πιαστήκαμε “κορόιδα” στο πρώτο μέρος και βρεθήκαμε πίσω. Αλλά στο τέλος έτσι όπως έγινε φύγαμε ικανοποιημένοι και αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις του κόσμου που άλλη μια φορά μας πίστεψε και μας βοήθησε.

Τελείωσε ένα ματς. Η έδρα μας παραμένει αλώβητη, αλλά με πολλά προβλήματα για εμάς με αποβολές και κάρτες. Μέσα στο παιχνίδι είναι όλα, θα δούμε πώς θα το διαχειριστούμε. Υπάρχουν κάποια παιδιά σημαντικά στην ομάδα. Ο Ανέστης (σ.σ. Αναστασιάδης) είναι ένας από αυτούς. Φάγαμε δύο γκολ και ενώ είχαμε εμείς την μπάλα δεν είχαμε τις επιστροφές που θα έπρεπε. Καταφέραμε να το γυρίσουμε», ανέφερε αρχικά ο Τεννές, που δεν έκρυψε ότι η ομάδα του χρειάζεται μεταγραφές.

Συγκεκριμένα, είπε: «Έχουμε δύο ματς ακόμη. Θα κοιτάξουμε να δούμε τι μπορούμε να πάρουμε, αλλά πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα. Αυτό φωνάζει. Θα εξαρτηθεί από το τι θα βρούμε. Δεν είναι και πιο καλή εποχή ο Γενάρης να κάνεις μεταγραφές. Να προσπαθήσουμε Βραζιλία η Αργεντινή να φέρουμε παίκτες δεν θα προλάβουν να ενσωματωθούν.

Να δούμε πώς θα τελειώσουμε βαθμολογικά τον πρώτο γύρο και από εκεί και πέρα οι επιλογές μας θα είναι ανάλογες. Θέλουμε παιδιά που να μπορούν από την επόμενη μέρα να μπουν στην ενδεκάδα. Δεν υπάρχει παιδί που να μην έχει παίξει. Για μια νεοφώτιστη ομάδα που παίζει για πρώτη φορά στην Α' Εθνική το να παραμείνει αήττητη έξι αγωνιστικές είναι πολύ σημαντικό στοιχείο. Αν κάνουμε όλα τα ματς ισοπαλίες από εδώ και πέρα έχουμε σωθεί».

Τέλος, αναφορικά με την κλήρωση του Κυπέλλου σημείωσε: «Η ομάδα μας δεν έχει την πολυτέλεια να παίξει σε δύο ταμπλό. Καλύτερα στο Κύπελλο να συνεχίσουμε με εμπορικό ματς».