Βαθμολογία

«Ανεπιθύμητος ο Σιδηρόπουλος»

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στο ματς με την ΑΠΕΛ εξέδωσε ο Ηρακλής. Μέσω επίσημης τοποθέτησής τους, οι άνθρωποι του Ημίθεου σχολίασαν τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου, στην ήττα με 1-0 στον Λαγκαδά, τονίζοντας πως δεν θέλουν να ξανά σφυρίξει αγώνα της ομάδας. Η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς αν και η νοοτροπία του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν να μην ασχολούνται με τους διαιτητές και με τον τρόπο που διεξάγονται οι αγώνες, σεβόμενοι τους θεσμούς αλλά και αρνούμενοι να μπούμε στην νοοτροπία άλλων εποχών και παραγόντων,είμαστε όμως πλέον αναγκασμένοι να το κάνουμε έπειτα και απο την τραγική διαιτήσια του διαιτητή Σιδηρόπουλου από τον σύνδεσμο Πέλλας μεταξύ του αγώνα ΑΠΕ Λαγκαδάς- ΑΕΠ Ηρακλής 1908.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος κρίνεται επιεικώς ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ από την όλη την οικογένεια του Ηρακλή στο να ξανά σφυρίξει σε παιχνίδι της ομάδος μας, μιάς και από το πρώτο λεπτό κατάφερε να εκνευρίσει όλο τον φίλαθλο κόσμο με τις αποφάσεις του και ξεπέρασε την δικαιολογία του ανθρώπινου λάθους με την παρουσία του καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού κάνοντας ένα παιχνίδι ροντέο προκαλώντας την συνολική αντίδραση του κόσμου αλλά και της ομάδος μας με την λήξη του.

Δυστυχώς σήμερα το όμορφο αυτό άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο έκανε πολλά βήματα πίσω όσον αφορά την αξιοπιστία του και μας θύμισε άλλες εποχές. Τονίζουμε δε ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε ανάλογες συμπεριφορές είς το μέλλον μίας και θεωρούμε ότι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ απέναντι στους ποδοσφαιριστές μας και στον ιδρώτα τους όπως και προς το ιστορικότερο σωματείο της Ελλάδος του ΗΡΑΚΛΗ μας πρέπει να είναι εννοούμενος! Επίσης να ευχηθούμε σαν Δ.Σ. ταχεία ανάρρωση στον άτυχο φίλαθλο μας και να δηλώσουμε ότι θα είμαστε κοντά του σε ότι χρειαστεί».