Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Ήταν παλικάρια…»

Δίκαιη ήταν η επικράτηση (1-0) του Απόλλωνα Λάρισας απέναντι στον Αιγινιακό σύμφωνα με τον Νίκο Θεοδοσιάδη. Ο τεχνικός των Θεσσαλών σημείωσε ότι οι ποδοσφαιριστές του ήταν παλικάρια, ειδικά μετά την αποβολή του τερματοφύλακα, Παϊτέρη και έκανε λόγο για κατάθεση ψυχής. Αναλυτικά είπε:

«Μια αγχωτική, αλλά νομίζω δίκαιη νίκη σε ένα βαρύ γήπεδο που δυσκόλευε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων. Πιστεύω ότι εμείς σε όλο το παιχνίδι δεν δώσαμε δικαίωμα στον Αιγινιακό σε καμία στιγμή να μας απειλήσει, αν εξαιρέσουμε δύο φάσεις που έγιναν από δικά μας ατομικά λάθη με γλιστρήματα.

Σε όλο το ματς δεν κινδυνεύσαμε καθόλου από τον αντίπαλο και, ειδικά, όταν μείναμε με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ σημαντική νίκη. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο και δύσκολο. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Κοιτάμε μπροστά. Η νίκη αυτή θα μας δώσει ηρεμία, καλή ψυχολογία για τη συνέχεια. Κοιτάμε μπροστά και το ματς με τα Τρίκαλα.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Ειδικά μετά την αποβολή ήταν παλικάρια. Έδωσαν και κατέθεσαν την ψυχή τους στο γήπεδο και τους ευχαριστώ πολύ γι' αυτό. Σταθήκαμε και τυχεροί στη φάση της αποβολής, γιατί αν περνούσε η μπάλα και δεν έπαιρνε την κόκκινη ο Παϊτέρης, ίσως να πήγαινε στα δίχτυα και υπήρχε διαφορετική εξέλιξη.

Σταθήκαμε πολύ καλά και μετά την αποβολή. Βάλαμε τον Φιρινίδη, έναν πολύ καλό και έμπειρο τερματοφύλακα. Είδατε κι εσείς ότι μας βοήθησε πολύ με την εμπειρία του να κρατήσουμε το σκορ, όπως και όλα τα άλλα παιδιά που έπαιξαν. Η νίκη είναι ολοκληρωτικά δική τους. Καλή συνέχεια στον Αιγινιακό και στον Κώστα. Είναι μια ομάδα που έχει χρόνια στην κατηγορία. Ό,τι στόχους έχουν να τους πετύχουν».

Τι άλλαξε από την προηγούμενη εβδομάδα;

«Είναι θέμα δουλειάς στον ψυχολογικό τομέα. Όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτό το κομμάτι δουλεύω με τα παιδιά. Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό που θέλει ένας προπονητής να δουλεύει. Σήμερα το ήθελαν πολύ και με την προσπάθειά τους και την παρουσία τους το έδειξαν. Το θέμα είναι ότι αυτό πρέπει να γίνεται κάθε Κυριακή. Και με τον Πανσερραϊκό αν θυμάστε νικήσαμε. Το θέμα είναι η σταθερότητα. Το πώς θα μπορέσει να την αποκτήσει η ομάδα. Μέσα από τη δουλειά και την καθημερινότητα θα τα βελτιώσουμε και θα τα διορθώσουμε».

footballleaguenews.gr