Βαθμολογία

Την λύση έδωσε ο Τσετιροκλής (PICS)

Ο Αμπελωνιακός κέρδισε με σκορ 0-1 τον Αστέρα Μελισσοχωρίου και έτσι ανέβηκε και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα της Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Τη λύση για τους νικητές έδωσε ο Γιώργος Τσετιροκλής στο 87’ όταν έγινε εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, η μπάλα πέρασε από το τείχος, πήρε ύψος και βρέθηκε στην συμβολή των δοκών, άφησε «κολώνα» τον Κουκούτση που δεν μπόρεσε να αντιδράσει και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο πρώτο μέρος με την έναρξη του ματς, ο Αμπελωνιακός ήταν αυτός που έχασε τις ευκαιρίες αφού στο 20’, 30’ και 40’ ο Ελευθέρογλου βρέθηκε τετ α τετ, τα σουτ όμως πήγαν άουτ. Την ίδια τύχη είχε και στο 24’ ο Πατρίκου που βρέθηκε τετ α τετ.

Στην επανάληψη το ματς ισορρόπησε, με τον Αμπελωνιακό όμως να έχει την ελαφρά υπεροχή. Στο 55’ φάουλ του Ελευθέρογλου, με τα πόδια βγήκε και έδιωξε ο Κουκούτσης.

Στο 60’ τη σέντρα έβγαλε ο Ελευθέρογλου, σουτ έκανε ο Βούκιας η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ. Στο 65’ για τους γηπεδούχους ο πολύ καλός Αγγελούλης ξέφυγε στην αντεπίθεση, έβγαλε τη σέντρα το σουτ όμως του Χαρούλη πέρασε άουτ. Και τελευταία φάση για τους φιλοξενούμενους στο 82’ όταν το σουτ του Κωτούλα πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Σπύρος Μούτσιος): Κουκούτσης, Σδράλης, Γουργιώτης, Καραπέτσας, Αβδούλας (63’ Κυριάκος), Αγγελούλης, Μουμίν, Νούσιας (63’ Λιάγκας), Βογιατζής (84’ Ζαφειρίου), Χαρούλης, Χατζής Κ. (78’ Χατζής Γ.).

Αμπελωνιακός (Γιάννης Αλεξούλης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Φουντούλης (75’ Γκιόνα, 83’ λ.τ. Κοντογιώργης), Αλεξόπουλος, Κωτούλας, Μεσημέρης, Χατζούλης, Πατρίκου, Βούκιας (70’ Καρυπίδης), Τσετιροκλής, Ελευθέρογλου. τ

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Αναστασίου, Γκαρέλης.