Βαθμολογία

Πολύ καλός ο Πύρρος, κέρδισε και τον Παραπόταμο (PICS)

Ο Πύρρος συνέχισε με νίκη επί του Κεραυνού Παραποτάμου με σκορ 3-1 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι μπήκανε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο 14’ όταν το σουτ έκανε ο Χατζής και ο Κιόρογλου έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Πύρρος δημιούργησε πολλές ευκαιρίες μέχρι να φτάσει στο γκολ. Στο 24’ καλό σουτ του Λεσάϊ η μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 30’ ο Τζόγας έβγαλε τη σέντρα για τον Μούρη, αυτός έστρωσε στον Πότση, το σουτ πέρασε όμως παράλληλα με την εστία.

Στο 40’ ύστερα από ατομική ενέργεια του Κάτσα με πλασέ έγινε το 1-0 και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου στο 46’ ο Παραπόταμος με σουτ του Μπούμπουλη μέσα από την περιοχή έγινε το 1-1.

Στην επανάληψη στο 50’ ο Λεσάϊ πήρε την μπάλα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έκανε τη σέντρα για τον Μούρη και αυτός το 2-1 με πλασέ. Στο 54’ ο Κάτσης με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Μήτρου διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Για τον Πύρρο το σουτ του Πότση κατέληξε στο κάθετο δοκάρι, στο 70’ ο ίδιος παίκτης είχε διπλή ευκαιρία απέναντι από τον αντίπαλο κίπερ που απέκρουσε ασταθώς και έκανε και το τρίτο σουτ για να φύγει άουτ. Και στο 76’ το σουτ του Μήτρου πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Α.Σ. Βορειοηπειρωτών Ο Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Κιόρογλου, Βαρσάμης, Βελής, Μαρούδης, Κάτσης, Πότσης, Τζόγας, Κάτσας (83’ Αγκόλι), Μήτρος (80’ Καψαλός), Μούρης, Λεσάϊ, Λίτσας.

Κεραυνός Παραποτάμου (Αχιλλέας Μάντζαρης): Μπαρμπαγιάννης, Τσιτσιούμης, Μήλιος, Γραβάνης, Ζίκος, Κίκε, Πάσχος, Κορδέλας (81’ Μητσογιάννης), Μπούμπουλης, Μανδραβέλης (90’ Πραγκαφίλης), Χατζής (61 Βαλόζος).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Πάλλας, Μπούτος.