Βαθμολογία

Πήρε το «διπλό» το Μαυροβούνι

Το Μαυροβούνι απέσπασε τη νίκη εκτός έδρας κόντρα στην Μελία με σκορ 0-1 και έτσι συνέχισε στο δρόμο των επιτυχιών. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 80’ όταν ο Χατζής έκανε την κάθετη πάσα στον Μπάγκα Αρσένη και αυτός έβγαλε τη σέντρα για τον Ακριβόπουλο που με πλασέ διαμόρφωσε το σκορ του αγώνα.

Παρότι το Μαυροβούνι συνεχίζει να έχει τραυματίες παίκτες που είναι ο τερματοφύλακας ο Καραποστόλης (θα επανέλθει σε ένα μήνα περίπου), ο Πεζής, ο Κυριάκος και ο Παλάσκας είχε τις ευκαιρίες και κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

Στο 30’ ο Τριάντης ξέφυγε στην αντεπίθεση, το πλασέ του όμως πήγε πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 35’ ύστερα από κόρνερ του Ακριβόπουλου, ο Μαντζαφούλης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Δέκα λεπτά μετά ο Κολιοφούτης είχε παρόμοια φάση και στο 70’ το φάουλ του Ακριβόπουλου έφυγε λίγο άουτ. Διακριθέντες για το Μαυροβούνι ήταν οι: Μπατζέλας Ν. και Ακριβόπουλος.

Μαυροβούνι (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Γερμάνης, Μπάγκας Δ. (75’ Πάτας), Σάπιος, Σιδέρης, Μαντζαφούλης, Κολιοφούτης, Μπάγκας Α., Μπατζέλας Ν., Ξεζώνοτος (50’ Χατζής Κ.), Ακριβόπουλος, Τριάντης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ