Βαθμολογία

Δεν (Χ)αμογέλασε αυτή την φορά… (PICS)

Από έναν βαθμό απέσπασαν ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα στο τελικό 1-1. Ένα ματς που είχε πολύ πάθος και από τις δύο ομάδες, χωρίς όμως να προκύψει νικητής. Μέτρια η ΑΕΛ δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή της, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ ευτύχησε να σκοράρει νωρίς με τον Ναζλίδη να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι. Στη συνέχεια έδωσε χώρο στον αντίπαλο και προσπάθησε να διαχειριστεί κατάλληλα το πρώτο 45λεπτο. Οι φιλοξενούμενοι έγιναν απειλητικοί αλλά δεν βρήκαν τον… δρόμο προς τα δίχτυα. Εκτός του γκολ η ΑΕΛ δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερες ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο αλλά το σημαντικό είναι πως δεν δέχθηκε γκολ.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Γιάννινα πίεσε για την ισοφάριση και το κατάφερε πριν συμπληρωθεί μία ώρα παιχνιδιού. Όσο περνούσε όμως η ώρα η ΑΕΛ πίεζε και προσπαθούσε να γίνει περισσότερο επικίνδυνοι με την είσοδο και του Περόνε χωρίς όμως να κάνει τη μεγάλη φάση. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ιδιαίτερα απειλητικός στις αντεπιθέσεις του ιδιαίτερα στο τελευταίο μέρος του ματς. Το τελικό 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Το φιλμ του αγώνα

4': Πέναλτι για την ΑΕΛ! Ο Γουάλας κάνει το σουτ, ο Ναζλίδης κοντρολάρει την μπάλα και ο Μπέριος τον γκρεμίζει.

5': ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ! Ο Ναζλίδης αναλαμβάνει την εκτέλεση, στέλνει την μπάλα στη δεξιά γωνιά του Βελλίδη και εκείνος πέφτει από την άλλη (1-0).

7': Εκτελεί φάουλ ο Ντέλετιτς, ο Γκόλιας παίρνει την κεφαλιά και αστοχεί.

14': Ο Αποστολόπουλος βγάζει σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Μανθάτης κάνει το γύρισμα και δεν καταφέρνει να πει στην πορεία της μπάλας ο Σολτάνι.

16': Μακρινό σουτ του Ντέλετιτς, λίγο πάνω από τα δοκάρια η μπάλα.

26': Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα! Ο Ναδάλες κάνει τη σέντρα, ο Γιάκος βάζει το πόδι του και ο Μπόζοβιτς αποκρούει ενστικτωδώς.

33': Σουτ στην κίνηση κάνει ο Ναζλίδης μετά την προσπάθεια του Κριζμάν, αλλά αστοχεί.

36': Σουτ του Λεοζίνιο εκτός περιοχής, αποκρούει ο Βελλίδης.

55': ΓΚΟΛ για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ! Ο Μανθάτης εκτελεί κόρνερ, ο Σολτάνι παίρνει την κεφαλιά, ο Τζημόπουλος πλασάρει, η μπάλα φτάνει στον Κόντε και εκείνος ισοφαρίζει σε 1-1.

59': Ωραία αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, κακό το τελείωμα του Σολτάνι από μέσα δεξιά.

64': Μακρινό σουτ του Ντέλετιτς, άουτ η μπάλα.

74': Ο Σολτάνι κάνει το σουτ εντός περιοχής και ο Μπόζοβιτς αποκρούει.

81': Σέντρα από τον Μανθάτη, κεφαλιά του Ναδάλες και άουτ η μπάλα.

84': Ο Μανθάτης μπαίνει στην περιοχή από δεξιά, δίνει πάσα-μισό γκολ, αλλά ο Κόντε αστοχεί από τη μικρή περιοχή.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (82’ Μασούρας), Ντέλετιτς (73’ Περόνε), Ναζλίδης, Λεοζίνιο (87’ Γιαννιτσάνης), Κρίζμαν.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μπέριος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Γαρουφαλιάς (49’ Τζημόπουλος), Γιάκος (90’ Σκόνδρας), Μανθάτης, Σολτάνι (80’ Μπετρά), Κόντε.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Κελάζογλου (Χαλκιδικής) 4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).