Βαθμολογία

Λευκή ισοπαλία για την κ-20

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (3/12) αναμέτρηση της κ-20 της ΑΕΛ με την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα για την 13η αγωνιστική της Super League.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν είναι καλό για τους "βυσσινί" βαθμολογικά, αν και ο σκοπός όπως δήλωσε και ο τεχνικός Μίλτος Ζιάκας είναι το αύριο της ομάδας και η παραγωγή παικτών.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Σαφαρίκας, Πλατάνας, Κυρμιτζής (65' Καραλής), Καρατάσιος, Καλούσης, Καραμπίνας, Δερμιτζάκης, Καραθάνος (76' Βαφειάδης), Σάλταρης, Νούσιος, Μούτσιος (72' Γκαλγκανόπουλος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Χρήστος Αγγέλης): Παπαϊωάννου, Κάια, Μελιγγιώτης (70′ Γρηγοριάδης), Γώγος, Βασιλάκης, Τσούνης, Λιάππης (65′ Κωσταμένας), Νικολόπουλος (80′ Τσίντας), Πήλιος, Κ. Παπαδόπουλος, Ελ. Παπαδόπουλος.

Μετά το τέλος ο κ. Ζιάκας δήλωσε στο athleticlarissa.gr:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για όλη την προσπάθεια. Σίγουρα έχουμε πολλά να διορθώσουμε και αυτό δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη, χρειάζεται χρόνος και υπομονή για να δούμε με καθαρό μυαλό την επόμενη μέρα για τον σχεδιασμό των ομάδων για αυτό που επιζητούμε, την παραγωγή παικτών. Το αποτέλεσμα είναι για το σήμρα, μέγιστη σημασία όμως είναι το αύριο. Με απλά λόγια αυτό είναι το ζητούμενο».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ