Βαθμολογία

Παραδέχθηκε την ποιότητα του Ολυμπιακού ο Βούλιτς

Ο Απόλλων Σμύρνης προηγήθηκε του Ολυμπιακού ωστόσο έφυγε με άδεια τα χέρια καθώς τελικά ηττήθηκε με 3-1. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Ζόραν Βόλιτς παραδέχθηκε την ανωτερότητα των Πειραιωτών. Παράλληλα, δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά όχι και από τελικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση που δέχθηκε για τα σενάρια πώλησης του Κονέ δήλωσε άγνοια, ρίχνοντας το… μπαλάκι στη διοίκηση. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ευχαριστημένος αλλά και δυσαρεστημένος. Παίξαμε καλά αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Είναι ξεκάθαρη η διαφορά του Ολυμπιακού με την ομάδα μας από πλευράς ποιότητας. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα αλλά θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Δεν μπορώ να πω κάτι για τους παίκτες μου. Το επίπεδο των παικτών του Ολυμπιακού είναι πολύ υψηλό. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα».

Για τα σενάρια πώλησης του Κονέ: «Δεν ξέρω κάτι για πώληση του Κονέ. Δεν μπορώ να απαντήσω. Εάν η διοίκηση θεωρεί ότι πρέπει να φύγει δεν είναι στο χέρι μου».