Βαθμολογία

Ράσταβατς: «Κάναμε πολλά λάθη»

Κατώτερη του αναμενομένου παρουσιάστηκε το Σάββατο (2/12) η Ξάνθη με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα εύκολα με 0-3 από τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς που δεν ήταν ανταγωνιστική σχεδόν σε κανένα σημείο του.

Ο Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι η ομάδα του δεν μπήκε στον ρυθμό του παιχνιδιού και ότι έκανε πολλά λάθη, ενώ στάθηκε και στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος γνωρίζει αρκετά καλά την Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα είπε: «Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προσαρμόστηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και την κατάσταση που επικρατούσε σε αυτόν, ενώ για εμάς ήταν πρόβλημα. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στον ρυθμό του παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ποιότητα, καλό προπονητή που μας ξέρει και αυτό ήταν το αδύναμο σημείο μας.

Διαχειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι, ενώ εμείς κάναμε πολλά λάθη και επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να επιβάλλει τον ρυθμό. Κάναμε ευκαιρίες για να αλλάξουμε το σκορ, αλλά δυστυχώς ήμασταν άτυχοι. Σε κάποιες φάσεις θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, κυρίως στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου. Μετά το δεύτερο γκολ ήταν δύσκολο για εμάς να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό ΠΑΟΚ.

Η ομάδα παίζει καλά έως τώρα, αλλά είναι μία δύσκολη στιγμή. Έχουμε νέους παίκτες, που έπαιξαν και σήμερα, αλλά ήταν δύσκολο να φτάσουμε το επίπεδο των παικτών του ΠΑΟΚ που είναι πολύ έμπειροι. Δεν είναι ευχάριστο για εμάς, αλλά συνεχίζουμε...».