Βαθμολογία

Βοσνιάδης: «Δεν ήμασταν στο γήπεδο»

Με κάτω τα χέρια έχασε το απόγευμα του Σαββάτου (2/12) στην Τρίπολη από τον Αστέρα η Κέρκυρα. Ουσιαστικά δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο, όπως δήλωσε και ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης, με αποτέλεσμα να έρθει φυσιολογικά η συντριβή με 4-0.

Μετά τα λήξη του αγώνα ο κόουτς των Φαιάκων δήλωσε στην κάμερα της ΝOVA πως η ομάδα του έκανε τρία χοντρά λάθη και πως δεν έβγαλε αντίδραση για πρώτη φορά επί των ημερών του.

Αναλυτικά όσα είπε: «Δεν ήμασταν στο γήπεδο, πήρε όλες τις προσωπικές μονομαχίες ο Αστέρας, μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και μας υποχρέωσε σε λάθη. Κάναμε τρία χοντρά λάθη στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια δεν μπορέσαμε ποτέ να βγάλουμε αντίδραση. Έρχονται κακά παιχνίδια, αλλά το σημαντικό για μια ομάδα είναι ακόμα και στις κακές ημέρες της να είναι μαχητική. Αντιμετωπίσαμε μια ποιοτική ομάδα, είχαμε και την ταλαιπωρία ότι ταξιδεύουμε όλη την εβδομάδα, με το Κύπελλο πριν από αυτό το ματς, όμως έχω πει στους παίκτες μου ότι πρέπει να υπερβάλλουμε και να ξεπερνάμε την κόπωση.

Απαγορεύεται να κατεβάζεις τα χέρια και να αφήνεις το παιχνίδι να πηγαίνει όπου θέλει, ακόμη κι όταν μένεις πίσω στο σκορ. Σε όλα τα παιχνίδια με εξαίρεση το σημερινό, για το οποίο υπάρχουν δικαιολογίες, έχουμε δείξει ότι πάντα προσπαθούμε να αντιδράσουμε. Υπάρχει βαρύ πρόγραμμα, αλλά και μέσα από αυτό πρέπει να διεκδικείς πράγματα».