Βαθμολογία

Παντελίδης: «Να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους...»

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του έδωσε ο Αστέρας Τρίπολης και ο Σάββας Παντελίδης είχε κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος μετά το ευρύ 4-0 επί της Κέρκυρας. Στη συνέντευξη Τύπου, πάντως, ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε ότι θα πρέπει να μείνουν χαμηλά οι τόνοι για να συνεχιστούν τα θετικά αποτελέσματα, δίνοντας βέβαια και τα συγχαρητήριά του σε παίκτες και κόσμο.

«Τα παιδιά σήμερα έκαναν να φανεί εύκολο ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Απο το πρώτο λεπτό φάνηκε ότι μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι να πιέσουμε τον αντίπαλο, να εκμεταλλευτούμε την ενδεχόμενη κούρασή του από τον αγώνα Κυπέλλου αλλά και την ταλαιπωρία τους στο ταξίδι προς την Τρίπολη. Έτσι κάναμε και μπορέσαμε πραγματικά να τον "κολλήσουμε" στον τοίχο. Καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο και από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πολύ εύκολα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, στους συνεργάτες μου γιατί όλοι μαζί δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά για το καλύτερο της ομάδας. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε ξανά. Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη και πολύ σημαντικό είναι οτι κρατήσαμε ξανά το μηδέν στην άμυνα.

Αυτό που μας απασχολεί τώρα είναι το πώς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τα επόμενα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους και να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος», δήλωσε αρχικά ο Παντελίδης. Επίσης, είπε:

Για την αλλαγή προς το καλύτερο της εικόνας της ομάδας του: «Αρχικά είναι η καθημερινή δουλειά που κάνουν τα παιδιά στην προπόνηση αλλά και οι συνθήκες που προσφέρει ο Αστέρας. Είναι όλοι προσηλωμένοι στον στόχο και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα βοηθά. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν ξεχνάμε το παρελθόν. Θυμόμαστε που ήμασταν και δεν θέλουμε να ξαναφτάσουμε εκεί».

Για το τι άλλαξε πρώτα: «Η αμυντική μας συμπεριφορά φυσικά. Όταν ήρθα στην ομάδα ο Αστέρας είχε δεχθεί έξι τέρματα σε τρία παιχνίδια. Προφανώς λοιπόν από εκεί ξεκινήσαμε. Αφού βελτιώσαμε αυτό το κομμάτι προσπαθούσαμε κάθε εβδομάδα να βελτιωνόμαστε και στην επίθεση και μέχρι τώρα πάει καλά».

Για το αν σκέφτεται μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο: «Πρώτα θα τα συζητήσουμε με τη διοίκηση και μετά θα το κοιτάξουμε».