Βαθμολογία

Έντονα παράπονα για την διαιτησία από τα Βούναινα!

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά η ομάδα των Βουναίνων με αφορμή τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Σμόλικα Φαλάνης και τα πολλά παράπονα που έχουν για την διαιτησία του ματς. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Με αυτήν την διαμαρτυρία θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας αλλά και να ενημερώσουμε για το αίσθημα δικαίου που χάθηκε σήμερα με το τρόπο που διαχειρίστηκε τον αγώνα ΑΕ Βουναινων - Σμόλικας Φαλανης ο διαιτητής Κ.Γρηγοριαδης.

Θέλουμε να γίνει ξεκάθαρο πως η διαμαρτυρία δεν έχει άμεση σχέση με το τελικό αποτέλεσμα, κι άλλες φορές έχουμε χάσει αλλά αυτό το ορίσαμε εμείς με την απόδοση μας . Αυτό που θεωρούμε απαράδεκτο είναι "διαιτητικοί χειρισμοί " να καθορίζουν την έκβαση ενός αγώνα.

Όταν ο διαιτητής από την αρχή είναι εριστικός με μια ανεξήγητη διάθεση αυστηρότητος και τιμωρίας μόνο κατά της ομάδας μας, τότε η πορεία του αγώνα είναι προκαθορισμένη.

Σε φάση στο 20' που δεν δικαιολογηται με τίποτα κιτρίνισε 4 παίχτες ( τρεις γιατί τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν και ο τέταρτος γιατί ήταν ...περαστικός !!) τόσο απλά με τον σχολιασμό <<πάρε και συ μια ! >>.

Όταν ο αγώνας στο ημίχρονο ήταν 0-1 σε ένα γήπεδο με τις επικρατούσες άσχημες καιρικές και αγωνιστικές συνθήκες πως γίνετε η ομάδα μας να έχει 5 κίτρινες  και η αντίπαλη ομάδα 0;

Στο 57' ο διαιτητής ανακαλύπτει φάουλ και αποβάλει με δεύτερη κίτρινη ξεκινώντας το χορό των κίτρινων καρτών σε κόκκινες. Κορωνίδα της όλης "επαγγελματικής" διαχείρισης ήταν να βγάλει δυο κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία στον ίδιο παίχτη αφήνοντας μας στο 70' με εννέα παίχτες.

Αντί να δρα πυροσβεστικά σε ένα ήδη δυναμιτισμένο κλίμα ακούγαμε και σχολιασμούς του τύπου "δεν είστε για αυτήν την κατηγορία " , "αν δεν μπορείτε φύγετε ". Αυτο προσπάθησε να μας επιβάλει ο κύριος Γρηγοριαδης , να μας τιμωρήσει που δεν παίζουμε στην κατηγορία που θεωρεί ότι πρέπει να παίζουμε;;;;

Μήπως θα έπρεπε να διορθώσει την συμπεριφορά του στο γήπεδο; Τι να σκεφτούμε όταν ακούσαμε όλοι να λέει στον αρχηγό της ομάδας μας ο οποίος  αγανακτισμένος από τις υποδείξεις του του είπε "να σεβαστεί έστω τον κόπο και τον ιδρώτα μας" και έλαβε την απάντηση <<στα αρ.... μου >> !!!!!

ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ

και ζητάμε ο κύριος αυτός να μην μας κάνει ξανά την χάρη να διαιτητεύσει σε δικό μας αγώνα είτε σε αυτή την κατηγορία είτε σε οποιαδήποτε άλλη πιστεύει ο κύριος Γρηγοριαδης ότι πρέπει να βρισκόμαστε.

ΟΥΤΕ εκεί !!!

ΤΟ Δ.Σ.