Βαθμολογία

Νίκη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο για την κ-17, ΑΕΛ - Λαμία 1-0

Τη νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε σήμερα (2/12) η κ-17 της ΑΕΛ κόντρα στην αντίστοιχη της Λαμίας στο γήπεδο της Χάλκης για την 10η αγωνιστική.

Η ποιοτική ομάδα του Ζήση Ζιάγκα πήρε τη νίκη σε ένα δύσκολο, ελέω της βροχής αγωνιστικό χώρο, έχοντας παράλληλαι και κάποιες ευκαιρίες πέραν του τέρματος της νίκης. Ένα γκολ το οποίο σημειώθηκε στο 40' από τον Καμπέρη με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Μαλούσι, Έξαρχος (75' Κοντογιώργος), Φουρκιώτης Χ., Παπακωνσταντίνου, Μαλάκος (88' Κουσκουρίδας), Μπουζούκης (60' Πετάνι), Καμπέρης, Τσουμάνης, Πινακάς (82' Σταύρος), Φουρκιώτης Μ. (70' Δημόπουλος).

Λαμία (Απόστολος Καραπλής): Τζίτζηρας, Ψωρογιάννης (87′ Ματθαίου), Κοντογιώργος (89′ Δεληγιάννης), Ταταράς, Πάντος, Μητσόπουλος, Γιαννακάκος, Ζαγογιάννης (60′ Καρβέλι), Καραμπότσης (76′ Καρακώστας), Τζιος (85′ Πουρνάρας), Καβαλάρης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της κ-17 κ. Ζιάγκας δήλωσε στο athleticlarissa.gr:

«Μια πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη σε ένα γήπεδο με αρκετό νερό, δύσκολες συνθήκες για να παίξεις ποδόσφαιρο θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι δεν το κάναμε, αλλά εννοείται είμαστε ευχαριστημένοι από τα παιδιά. Δεν κινδυνέψαμε καθόλου από τη Λαμία και η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ καλή σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμο Κιλελέρ και τον δήμαρχο κ. Νασιακόπουλο, όπως και την ΕΠΣΛ και τον κ. Μπουχλαριώτη για την παραχώρηση του γηπέδου της Χάλκης προκειμένου να παίξουμε το παιχνίδι με τη Λαμία».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ