Βαθμολογία

Χωρίς τέσσερις ο ΠΑΣ στη Λάρισα

Ολοκληρώθηκε σήμερα (2/12) με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ στο AEL FC ARENA για την 13η αγωνιστική της Super League.

Μετά το πέρας της προπόνησης, η οποία περιελάμβανε ανάλυση τακτικής, ο τεχνικός του "Άγιαξ" της Ηπείρου Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε και την αποστολή που ταξιδεύει ήδη για τη Λάρισα και στην οποία συμπεριλαμβάνονται δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Χαλκιαδάκης και Ροντρίγκεζ οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που είχαν. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στο υποκνημίδιο, ενώ ο δεύτερος έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου. Επίσης εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Καρανίκας, Λίλα, αλλά και οι Περιστερίδης, Βενετικίδης, Νικολιάς, Κοζορώνης, Ζώγκος, Ντόλοβατς για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Αποστολόπουλος, Κόντε, Σολτάνι, Μανθάτης, Ζαχαρός, Μπετρά, Βιδάλ, Γιάκος, Μπέριος, Μιχαήλ.