Βαθμολογία

Εκτός ΣΚΑΪ η Μαραγκουδάκη

Μία είδηση που κανείς δεν περίμενε…! Και μάλιστα σε έναν τηλεοπτικό σταθμό, στον ΣΚΑΪ, που κατάφερε από την προηγούμενη σεζόν με τις αλλαγές στο πρόγραμμά του να ανεβάσει θεαματικά τις τηλεθεάσεις του και από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης να βρίσκεται στην κορυφή!
Σίγουρα λοιπόν αυτή η αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ αλλάζει πολλά από τα δεδομένα και όχι μόνο στο σταθμό του Φαλήρου…! Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγη ώρα αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ η διευθύντρια προγράμματος Άλκηστις Μαραγουδάκη.

Η είδηση «έσκασε» σαν βόμβα στο σταθμό του Φαλήρου αφού όλοι, εντός και εκτός σταθμού, γνωρίζουν ότι ήταν από τους «πρωτεργάτες» του «χτισίματος του νέου ΣΚΑΪ», καταφέρνοντας με τις επιλογές της στον ψυχαγωγικό κυρίως τομέα ο ΣΚΑΪ να πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό τοπίο. Κανείς λοιπόν δεν περίμενε ότι τώρα, στην αρχή της σεζόν και αμέσως μόλις προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τις καινούργιες τηλεοπτικές άδειες η Άλκηστις Μαραγουδάκη θα αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ.

Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι πρόκειται για αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε, ούτε και στα υψηλά… υψηλότατα διοικητικά κλιμάκια του σταθμού θεωρώντας ότι η διευθύντρια προγράμματος θα συνεχίσει να είναι στην «ηγετική πυραμίδα» του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η ίδια υπέβαλε ξαφνικά σήμερα την παραίτησή της στη διευθύνουσα σύμβουλο του σταθμού Εύη Κουτσαφτάκη δηλώνοντας πως «ο κύκλος στον ΣΚΑΪ έκλεισε…»!

Μετά από πολύωρη συνάντηση λοιπόν είναι οριστικό ότι η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ αποχωρεί από το κανάλι του Φαλήρου και μπορεί «ο κύκλος στον ΣΚΑΪ να έκλεισε» αλλά θεωρείται σίγουρο ότι το ικανό στέλεχος κάποιον άλλον σκοπεύει να ανοίξει…!

newsit-Γρηγόρης Μελάς