Βαθμολογία

Δύσκολο να προλάβει ΠΑΣ Γιάννινα ο Λαγός

Νοκ-άουτ από την κυριακάτικη (3/12 17:15) αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 13η αγωνιστική της Super League τέθηκε ο Τάσος Λαγός.

Ο μέσος της ΑΕΛ, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι κυπέλλου στην Καρδίτσα, δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα και έτσι πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Μάλιστα αν συνυπολογίσουμε ότι είναι δηλωμένος λόγω καρτών και στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με την Ξάνθη το Σάββατο (9/12) στις 15:00, θα είναι διαθέσιμος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, για το παιχνίδι με την Λαμία στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Αμφίβολος για το παιχνίδι κόντρα στον «Άγιαξ» της Ηπείρου είναι και ο Φερνάντο Γουάλας ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί ούτε στο παιχνίδι του Αγρινίου. Αυτή τη στιγμή βέβαια οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες ωστόσο αν μπορούσε να γίνει εκτίμηση πολύ δύσκολα θα δώσει το παρών κόντρα στον ΠΑΣ.

Κατά τα άλλα στο «βυσσινί» στρατόπεδο το κλίμα είναι πολύ καλό και η ομάδα προετοιμάζεται για τα τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια μέχρι το φινάλε του πρώτου γύρου εκεί που ο στόχος είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή βαθμών προκειμένου η ΑΕΛ να μπει με άλλον αέρα στο δεύτερο γύρο.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ