Βαθμολογία

Σφαιρόπουλος: «Να μείνουμε συγκεντρωμένοι»

Οι Πειραιώτες πέρασαν και από τη Βαλένθια την Πέμπτη (30/11) και διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη και την εμφάνιση ωστόσο σημείωσε πως είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουν να παλεύουν και να μείνουν συγκεντρωμένοι διότι ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς των «ερυθρολεύκων»:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας . Έκαναν πολύ καλό παιχνίδι απόψε. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα και δεν επιτρέψαμε στην Βαλένθια κάνει το παιχνίδι της. Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό το ότι ελέγξαμε το παιχνίδι από την άμυνά μας και το ελέγξαμε από την αρχή ως το τέλος. Η Βαλένθια είναι μια μαχητική ομάδα και ξέραμε πως αν έβρισκε ρυθμό θα σκόραρε σε 2-3 λεπτά εύκολα 20 πόντους. Για αυτό εκτός από λίγες στιγμές του αγώνα, ελέγξαμε και αυτό και σταματήσαμε τον ρυθμό της αντιπάλου μας. Στην επίθεση κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα, είχαμε καλές επιλογές και παρότι χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ και κάποια λέι απ, τα πήγαμε καλά. Καλή συνέχεια στην Βαλένθια.

Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να παλεύουμε γιατί είναι πολύ νωρίς να πούμε ότι κάτι κρίθηκε. Είμαστε έμπειροι, οι παίκτες μας είναι έμπειροι και ξέρουν πως έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε για αυτό θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».