Βαθμολογία

Άνδρας έπεσε θύμα κακοποίησης από τη γυναίκα του

Θύμα κακοποίησης από την ίδια του τη σύντροφο έπεσε ένας 50χρονος, ο οποίος φέρεται να ζούσε εφιαλτικές στιγμές μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Μιλώντας στο Star, ο Μανώλης αποκάλυψε πως η γυναίκα του άρχισε να του φέρεται βίαια, να τον χτυπάει και να τον βρίζει.

«Όρμηξε και με γρατσούνισε πίσω στην πλάτη, με έπιασε από τα μαλλιά. Με αποτέλεσμα να με πετάξει επάνω σε μια βιτρίνα και να πέσουν τα βάζα. Έχει τύχει ναι να είναι παρών το παιδί μας και έκλαιγε. Φώναζε “Μη μαμά. Μη μαμά”» δήλωσε ο 50χρονος.

«Ντρεπόμουνα να βγω έξω, έβαζα μέχρι και μέικ απ για να μην φαίνομαι. Ε βέβαια, ντρεπόμουνα τους φίλους μου. Τι να πω ότι με χτυπάει η γυναίκα μου;» προσθέτει. Η κατάσταση στο σπίτι άρχισε να αλλάζει και να γίνεται άσχημη όταν έκλεισε την επιχείρησή του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά στο σπίτι του.

«Άρχισε να με υποτιμά, να με λέει ανίκανο. Ήταν γιορτές και ήθελε να ψωνίσει ρούχα, κι εγώ δεν είχα τη δυνατότητα και αντέδρασε πολύ άσχημα. Άρχισε να πετάει πράγματα, βάζα, τασάκια. Με χτύπαγε στο πρόσωπο, με γρατσούνισε, με αποτέλεσμα εγώ να ντρέπομαι να πάω στη δουλειά μου. Εγώ αμυνόμουνα, γιατί την αγαπούσα…», αναφέρει.