Βαθμολογία

Αυλαία με τέσσερις αναμετρήσεις

Ολοκληρώνεται σήμερα (30/11) με την διεξαγωγή των τελευταίων τεσσάρων αναμετρήσεων η φάση των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος και έτσι θα γίνουν γνωστές και οι τελευταίες ομάδες που θα συνεχίσουν στο θεσμό.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της σημερινής ημέρας είναι αυτό στη Καλαμαριά ανάμεσα στον Απόλλωνα Πόντου και τον Λεβαδειακό στις 17:15 εκεί που θα κριθεί και η ομάδα που θα προκριθεί μαζί με τον ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση. Οι Πόντιοι θέλουν μόνο νίκη για να προκριθούν, ενώ οι Βοιωτοί προκρίνονται ακόμα και με ισοπαλία.

Την ίδια ώρα διεξάγεται στο Αίγιο η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και τον Πανιώνιο σε ένα αδιάφορο παιχνίδι μιας και οι Πελοποννήσιοι έχουν ήδη αποκλειστεί, ενώ ο Ιστορικός έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και του αρκεί μια απλή νίκη προκειμένου να προκριθεί ως πρώτος στους "16".

Την τύχη στα χέρια του κρατάει και ο Παναιτωλικός ο οποίος αντιμετωπίζει στις 15:00 στο Παγκρήτιο τον Εργοτέλη. Η ομάδα του Μάκη Χάβου προκρίνεται με νίκη, ισοπαλία ακόμα και με ήττα με ένα γκολ διαφορά, ενώ ο Εργοτέλης έχει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης καθώς θέλει νίκη με τρία γκολ διαφορά για να προκριθεί αυτός στην επόμενη φάση.

Τέλος σε ένα αδιάφορο παιχνίδι στην Καλλιθέα η τοπική ομάδα φιλοξενεί την ΑΕΚ στις 19:30. Η Ένωση με έξι βαθμούς είναι ήδη στην επόμενη φάση, ενώ η Καλλιθέα με μηδέν έχει ήδη αποκλειστεί και κοιτάζει την δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα στο στόχο της παραμονής στη Football League.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

15:00 Εργοτέλης - Παναιτωλικός COSMOTE SPORT 3 HD

17:15 Παναιγιάλειος - Πανιώνιος COSMOTE SPORT 1 HD

17:15 Απόλλων Πόντου - Λεβαδειακός COSMOTE SPORT 3 HD

19:30 Καλλιθέα - ΑΕΚ COSMOTE SPORT 3 HD