Βαθμολογία

Οφρυδόπουλος: «Η πρόκριση χάθηκε στη Λάρισα»

Εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας έμεινε η Παναχαϊκή, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, πάντως, να μένει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τον τεχνικό των Αχαιών, η πρόκριση χάθηκε στην ήττα από την ΑΕΛ και η προσοχή στρέφεται εξ ολοκλήρου πια στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

«Γνωρίζαμε εξαρχής ότι θα είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε όμως να είμαστε μέσα στο παιχνίδι μέχρι τέλους, κάτι που έγινε, αλλά δυστυχώς δεν πετύχαμε την πρόκριση. Ξεκινήσαμε όπως πάντα στα παιχνίδια μας με διάθεση για πίεση και κυκλοφορία, όσο αυτό ήταν εφικτό κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Αντιδράσαμε γρήγορα στο 0-1 και ισοφαρίσαμε, αλλά τελικά δεν καταφέραμε να σκοράρουσε στο τέλος.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια, κάποιες φορές παίξαμε ανορθόδοξα βέβαια, κάτι λογικό, αλλά μένει η προσπάθεια και η νοοτροπία μας για νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η πρόκριση δεν χάθηκε σήμερα θεωρώ, αλλά στη Λάρισα. Είχαμε παρ' όλα αυτά και σήμερα μία τεράστια ευκαιρία στο τέλος να προκριθούμε.

Καλή συνέχεια στον Μαρίνο (σ.σ. Ουζουνίδης) και στην ομάδα του. Εμείς συγκεντρωνόμαστε πλέον στο πρωτάθλημα, καθώς έρχεται ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή με τη Δόξα Δράμας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξη ακόμα μια φορά. Θέλω τέλος να τονίσω πως πρέπει να σεβόμαστε το ενός λεπτού σιγή. Το ανθρώπινο στοιχείο είναι πάνω από το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Οφρυδόπουλος.