Βαθμολογία

Ουζουνίδης: «Για εμάς είναι σημαντικό το ματς της Κυριακής»

Η ισοπαλία με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο πέρασε σε δεύτερη μοίρα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να παραδέχεται στη συνέντευξη Τύπου ότι το μυαλό βρισκόταν στο ματς πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.

Παράλληλα, ο Εβρίτης προπονητής έκανε και κάποια παράπονα για τη συμπεριφορά των οπαδών των γηπεδούχων, λέγοντας ότι υπήρξε έλλειψη σεβασμού στους «πράσινους».

«Θέλαμε να παίξουμε άνετα να κυκλοφορούσαμε την μπάλα, να κάνουμε αλλαγές. Κρατάω το πρώτο ημίχρονο, αλλά κάναμε ένα χαζό πέναλτι από το πουθενά και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει. Θέλουμε να δούμε τι γίνεται με τον Άλτμαν που φάνηκε πως έχει ένα πρόβλημα.

Για εμάς είναι σημαντικό το ματς της Κυριακής. Φάνηκε εξάλλου και στο δεύτερο ημίχρονο ότι κατεβάσαμε στροφές. Έχει καλή ομάδα η Παναχαϊκή. Συγχαρητήρια στον προπονητή της. Βέβαια, ο κόσμος πρέπει να σέβεται τον αντίπαλο, η Παναχαϊκή έχει μεγάλη ομάδα, έχει μεγάλη ιστορία, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να είναι πιο φυσιολογικά. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός, παίζεις κόντρα στον Παναθηναϊκό», δήλωσε ο Ουζουνίδης.