Βαθμολογία

«Αποχαιρετάμε με ψηλά το κεφάλι»

Περήφανος για την πορεία της Αναγέννησης Καρδίτσας στο Κύπελλο δήλωσε ο Γιώργος Βαζάκας. Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», μετά το 0-0 της ΑΣΑ με την ΑΕΛ:

«Αποχαιρετάμε το θεσμό του κυπέλλου με ψηλά το κεφάλι. Στα προηγούμενα παιχνίδια χάσαμε με πέναλτι στο 83’ από την Παναχαϊκή μετά από πολύ καλή εμφάνιση, χάσαμε στον Παναθηναϊκό στο 92’ μετά από επίσης πολύ καλή εμφάνιση και σήμερα ήρθε ένα θετικό αποτέλεσμα αναλογικά με τον αντίπαλο που έχεις, όπως η Λάρισα που είναι μία μεγάλη ομάδα. Μην ξεχνάτε ότι σήμερα ξεκούρασα οκτώ παίχτες από αυτούς που χρησιμοποιούσα στα προηγούμενα παιχνίδια.

Η ομάδα έχει ταλέντο και με υπομονή και πολύ δουλειά δεν υπάρχει ταβάνι. Συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την παρουσία και ειδικά στα παιδιά που πήραν την ευκαιρία σήμερα και έδειξαν ότι η Αναγέννηση αποκτά και βάθος.

Θέλει υπομονή και αυτή η παρουσία θέλει υπομονή. Βήμα-βήμα θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα κάνει υπερήφανη την ομάδα της Καρδίτσας. Συγχαρητήρια και στην ομάδα της Λάρισας που πήρε την πρόκριση σε ένα δύσκολο Όμιλο και της εύχομαι και τα καλύτερα στο πρωτάθλημα».