Βαθμολογία

Αντωνίου: «Δεν έχουμε ψυχολογικό πρόβλημα, είχαμε ατυχία»

Την παρουσία τους στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισαν τα Τρίκαλα με το 0-0 κόντρα στην Κέρκυρα, με τον Σωτήρη Αντωνίου να είναι περιχαρής στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των Θεσσαλών απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του τον και τον κόσμο, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα ψυχολογικό πρόβλημα και απλά μέχρι τώρα η ομάδα του ήταν άτυχη.

«Το ζητούμενο για εμάς ήταν η πρόκριση και τα καταφέραμε έχοντας απέναντί μας έναν σπουδαίο αντίπαλο, μια ομάδα Σούπερ Λίγκας. Και αυτή έδειξε ότι έψαχνε τη νίκη και την πρόκριση. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την εμφάνιση, το σθένος που έδειξαν. Δεν ήταν εύκολο, γιατί εννέα στους έντεκα δεν είχαν παίξει στο τελευταίο παιχνίδι. Έπαιξαν παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Φώναξαν παρών, είχαν όλα τα στοιχεία που χρειάζονταν γι' αυτό το παιχνίδι. Δεν θυμάμαι να υπάρχει καθαρή φάση από τον αντίπαλο. Αντιθέτως εμείς είχαμε τρεις, μία στα πρώτα λεπτά και στο δεύτερο ημίχρονο που θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο και έως το 75' ο αντίπαλος πήρε μέτρα, είχε κατοχή μπάλας ανούσια χωρίς να μας απειλήσει. Και με την ευκαιρία του Ανδρεόπουλου θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει κιόλας. Αυτό όμως που μας ενδιαφέρει είναι η πρόκριση που πήραμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στον κόσμο που μας στήριξε και ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός. Το θέλουμε σαν ομάδα να κάνουμε την πρώτη νίκη στην έδρα μας τη Δευτέρα απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου.

Τα δύο τελευταία αποτελέσματα είναι θετικά. Δεν έχουμε ψυχολογικό πρόβλημα. Είχαμε ατυχία. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Βγάλαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα απέναντι σε ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις. Έχουμε υπομονή, επιμονή και πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και των παιδιών», δήλωσε ο Αντωνίου.

Σε ό,τι αφορά τον Μίλιεβιτς και το παράπτωμά του, είπε: «Δεν υπάρχει αυτό. Ο Μίλιεβιτς έμεινε εκτός 18άδας για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, όπως έμειναν και άλλοι παίκτες. Είναι μια ομάδα με 29 άτομα ρόστερ. Δεν υπάρχει νόμος ότι πρέπει να είναι όλοι στον πάγκο. Γίνεται μάχη. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και αναγκαστικά υπάρχει ροτέισον στη 18άδα. Αυτός που είναι καλύτερος στις προπονήσεις και στα παιχνίδια θα παίξει». Τέλος, για το αν πήρε από την απόδοση των παικτών του κάποιο μήνυμα, ανέφερε: «Φυσικά. Υπήρξαν κάποιοι παίκτες που ήταν πολύ καλοί και φώναξαν παρών».