Βαθμολογία

Νικολαΐδης: «Ξεκουράσαμε αρκετούς παίκτες»

Βαριά ήττα με 0-5 από τον ΠΑΟΚ γνώρισε την Τετάρτη (29/11) στο Καυτανζόγλειο ο Αιγινιακός, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Κώστας Νικολαΐδης τόνισε ότι ο αγώνας ήταν μία ευκαιρία για να αγωνιστούν παίκτες που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής ενώ σημείωσε πως πλέον το μυαλό είναι στο πρωτάθλημα.

«Για το ματς δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Ο θεσμός του Κυπέλλου ήταν μια ευκαιρία για εμάς να μπορέσουμε να δώσουμε στα παιδιά που δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή τον χρόνο να παίξουν. Αφήσαμε κάποιους ποδοσφαιριστές που είχαν επιβαρυνθεί αρκετά να ξεκουραστούν. Το μυαλό μας πλέον είναι στο ματς της Κυριακής».

Από την πλευρά του ο Ανέστης Καρακώστας σημείωσε: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Εντάξει, με τον ΠΑΟΚ παίζαμε. Ήρθαμε να το χαρούμε. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Δεν είχαμε, ούτε να κερδίσουμε, ούτε να χάσουμε κάτι. Το χαρήκαμε. Ευχόμαστε στον ΠΑΟΚ καλή συνέχεια.

Τώρα βλέπουμε το πρωτάθλημα, όπου στόχος μας είναι να σωθούμε. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει αυτά τα παιχνίδια. Είναι κάτι ιδιαίτερο να παίζεις με τον ΠΑΟΚ, με μεγάλες ομάδες».