Βαθμολογία

Γκόλιας: «Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του κυπέλλου»

Δηλώσεις έκανε μετά τη λήξη της αναμέτρησης της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Καρδίτσας για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος ο αμυντικός των «βυσσινί» Νίκος Γκόλιας.

Ο Καρδιτσιώτης άσος αναφέρθηκε στο θεσμό του κυπέλλου ο οποίος φυσικά και ενδιαφέρει την ΑΕΛ καθώς έχει γράψει την δική της ιστορία εκεί, ενώ τόνισε ότι η ΑΕΛ έπαιξε για τη νίκη προκειμένου να είναι σίγουρα στην επόμενη φάση.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην συνέχεια του πρωταθλήματος και στο δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί τα καλύτερα στην πρώην ομάδα του, καθώς χάρις σε αυτήν έκανε το βήμα για να παίζει στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Γκόλια:

«Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Ήρθαμε σήμερα εδώ με σκοπό να πάρουμε την πρόκριση. Θέλαμε τη νίκη για να είμαστε σίγουροι, όμως αυτό δεν ήρθε, αλλά υπάρχει ικανοποιήση καθώς πετύχαμε το στόχο μας να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει και μια διοργάνωση που η ΑΕΛ έχει γράψει τεράστια ιστορία και φυσικά θέλουμε να προχωρήσουμε. Πλέον όμως το αφήνουμε στην άκρη και κοιτάμε το πολύ δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου θα πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να φτάσουμε στη νίκη. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Αναγέννηση Καρδίτσας και μια καλή πορεία στη Football League, γιατί χάρις σε αυτήν προχώρησα στη καριέρα μου και έφτασα να παίζω στη Super League με τη φανέλα της ΑΕΛ».