Βαθμολογία

Λαυδαριάς: «Ανώτεροι σε όλο το ματς»

Την ΑΕΛ εκπροσώπησε στη συνέντευξη τύπου ο βοηθός του Ηλία Φυντάνη, Ανδρέας Λαυδαριάς που αναφέρθηκε στην ανωτερότητα των «βυσσινί» καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο κ. Λαυδαριάς τόνισε ότι η ΑΕΛ δικαιούνταν τη νίκη στο σημερινό (29/11) παιχνίδι ωστόσο αυτό που μένει είναι η πρόκριση, ενώ σε ερώτηση σχετικά με τον Λαγό που αποχώρησε τραυματίας ανέφερε ότι θα υπάρξει ιατρική ενημέρωση.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Ανδρέα Λαυδαριά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη πρόκριση. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω πως δικαιούμασταν να κερδίσουμε. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και είχαμε κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να γίνουν γκολ. Σήμερα αγωνίστηκαν παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά αυτό δεν λέει κάτι καθώς και η Καρδίτσα είχε αρκετές αλλαγές. Το παιχνίδι των αντιπάλων από ένα σημείο και μετά έγινε αρκετά σκληρό, όχι όμως αντιαθλητικό, όμως έγινε για να κερδίσουν κάτι. Έτσι υπήρξε από μέρους μας ένας εκνευρισμός και δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις που είχαμε».

Σε ερώτηση σχετικά με τον Λαγό που τραυματίστηκε στο παιχνίδι είπε:

«Περιμένουμε ακόμα να μας ενημερώσει ο γιατρός. Θα δούμε τα υπόλοιπα παιδιά πως θα είναι στις προπονήσεις, δεν θα έχουμε κάποια έλλειψη από κάρτες. Θα φανεί στις προπονήσεις».