Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: «Ουδέν θέμα με Αγρόδημο»

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (29/11) η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας με αφορμή την αντίδραση του Χρήστου Αγρόδημου κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τη Λαμία όταν και έγινε αλλαγή.

Όπως αναφέρει η λαρισινή ΠΑΕ η αντίδραση του 22χρονου άσου ήταν της στιγμής και πάνω στην ένταση του αγώνα καθώς παιζόταν η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Κατά τα άλλα η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στη Λαμία και κανονικό πρόγραμμα για τους υπόλοιπους. Ο Πλάτων Καρακατσάνης έτρεξε χωρίς να πονάει, αλλά χρήζει παρακολούθησης και καθημερινής επανεκτίμησης η κατάστασή του, καθώς η μαγνητική έχει δείξει ότι μαζεύει υγρό το πόδι του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της λαρισινής ΠΑΕ για Αγρόδημο:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, θεωρεί ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα με την περίπτωση του Χρήστου Αγρόδημου, όπως άφησαν, ίσως και άθελα τους, να εννοηθεί κάποιες αθλητικές ιστοσελίδες.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας δεν πρόκειται να δώσει συνέχεια και αποδίδει την αντίδραση του 22χρονου ποδοσφαιριστή της, στην ένταση του αγώνα και στους υψηλούς σφυγμούς της στιγμής. Όλοι στην ΠΑΕ πιστεύουμε ότι ο σεβασμός στις επιλογές του προπονητή μας, είναι αυτονόητος και δεν χρειάζεται να μεγενθύνεται έτσι ένα περιστατικό.