Βαθμολογία

Καλή προπόνηση για ΠΑΟΚ, 5-0 τον Αιγινιακό

Πολύ εύκολα επικράτησε ο ΠΑΟΚ του Αιγινιακού τον οποίο νίκησε με 5-0 στο ουδέτερο γήπεδο του Καυτανζογλείου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου δεν συνάντησε καμία αντίσταση από τον αδύναμο Αιγινιακό και με το 5-0 πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στους "16" του θεσμού και με το απόλυτο των νικών.

Μόλις στο 6' ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ όταν ο Πέλκας έκανε τη σέντρα και ο Λημνιός με πλασέ έκανε το 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Καταιγιστικός ο Δικέφαλος στην επανάληψη πέτυχε τέσσερα τέρματα για το τελικό 0-5.

Στο 53' ο Πέλκας έκανε την ασίστ στον Πρίγιοβιτς που με σουτ έκανε το 0-2, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε στο 67' το 0-3 για την ομάδα του. Ένα λεπτό μετά τα 70 ήταν η σειρά του Ελ Καντουρί να σκοράρει για το 0-4, ενώ το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Σακχόφ στο 82' με κεφαλιά.

Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Ανδρικόπουλος, Γκατζολάρι (64' Ζούρκος), Αντωνιάδης, Παπαδόπουλος (69' Τσολακίδης), Ντόγος (56' Φούρτζιου), Δωματάς, Καρακώστας.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μαλεζάς, Σαμπράνο, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Μαουρίσιο (56' Κάτσε), Σάχοφ, Πέλκας (61' Μακ), Πρίγιοβιτς, Λημνιός, Βρακάς (63' Ελ Καντουρί).