Βαθμολογία

Σπανός: «Δικαιούμασταν την πρόκριση»

Το πάλεψε αρκετά, ήταν καλύτερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά έμεινε τελικά στο 1-1 το βράδυ της Τρίτης (28/11) με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από το Κύπελλο ο Άρης, ο οποίος θα κοιτάξει πλέον μόνο το πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Σπανός δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως ο αποκλεισμός είναι άδικος. Προσέθεσε πως θα συνεχίσουν με το ίδιο πάθος οι παίκτες του και πως έτσι δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν. Αναλυτικά όσα είπε:

«Για εμάς είναι μια στενάχωρη βραδιά, κάναμε την προσπάθεια, ήμασταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα απέναντι σε ένα άξιο αντίπαλο, δημιουργήσαμε χάσαμε ευκαιρίες, είχαμε κατοχή της μπάλας, φάνηκε ότι δικαιούμαστε την πρόκριση, αλλά ξέρετε το ποδόσφαιρο κάποιες στιγμές κρύβει παγίδες και δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουμε τη μια φάση».

Για τη συνέχεια είπε: «Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος, με το ίδιο σθένος που είχαν τα παιδιά σήμερα, τα οποία απέδειξαν για μια ακόμη φορά, εγώ το ξέρω αλλά πρέπει να το μάθουν όλοι καλά, ότι αυτή ομάδα έχει 28 εξαιρετικούς παίκτες και αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Συγχαρητήρια, μπράβο τους για την εμφάνιση. Είναι πολύ σημαντικό για τον Άρη της Football Legue να δημιουργείτε 1,5 ευκαιρία από τον αντίπαλο, να έρχεται το παιχνίδι 1-1 και στα αποδυτήρια οι παίκτες μου να λένε χάσαμε το παιχνίδι. Έτσι χτίζει η ομάδα το μέταλλο της, έτσι πρέπει να συνεχίσει και ακόμη καλύτερα πρέπει να τελειώσει».

Καταλήγοντας είπε: «Συγχαρητήρια στον κ. Πετράκη για την πρόκριση, στον ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι τους, τους εύχομαι τα καλύτερα και να ευοδωθούν οι στόχοι που έχουν βάλει για φέτος».