Βαθμολογία

Πετράκης: «Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα»

Όρθιος στο «Κλ. Βικελίδης» έμεινε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος πήρε την ισοπαλία κόντρα στον Άρη. Το 1-1 ήταν αρκετό για να του δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και αυτό ικανοποίησε τον προπονητή του.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης είπε πως οι παίκτες του έδειξαν χαρακτήρα και προσέθεσε ότι η ομάδα του μετά την αποβολή κοντρόλαρε το παιχνίδι. Παράλληλα, σημείωσε πως αξίζει ο Άρης να βρίσκεται στη Σούπερ Λίγκα.

«Θέλω να πω ότι ήταν μια δύσκολη αποστολή για εμάς και θέλαμε πολύ να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ξέραμε ότι δεν ήταν εύκολη η δουλειά μας. Παίζαμε με μια ομάδα που ήθελε και αυτή να περάσει, επίσης ο Άρης που παρατάχθηκε με τα 9/11 να μην είναι οι βασικοί του Άρη στο πρωτάθλημα έδειξε ότι έχει βάθος και ποιότητα και μας δυσκόλεψε. Όσον αφορά το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν πιο αποδοτικός και μας δυσκόλεψε. Μετά από την αποβολή και την αλλαγή τακτική, ελέγξαμε το παιχνίδι και οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα, κερδίζοντας μια πολύ δύσκολη πρόκριση. Επειδή θέλουμε να υπηρετούμε το καλό ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Άρης αξίζει να είναι στην Σούπερ Λιγκ και να πρωταγωνιστεί, εύχομαι να επιστρέψει».

Για τους παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και χρησιμοποιήθηκαν στο παιχνίδι δήλωσε: «Σημασία έχει η προσέγγιση του παιχνιδιού, κάποια παιδιά απέδειξαν ότι είναι χρήσιμοι και έδειξαν ότι είναι σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας».

Σε ερώτηση για την μη αποδοτική επίθεση στα τελευταία παιχνίδια απάντησε: «Νομίζω κάνετε λάθος τοποθέτηση, με τον Παναιτωλικό και την Ξάνθη κάναμε ευκαιρίες, ενώ σήμερα είχαμε μια καλή στιγμή στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο δημιουργήσαμε καλές προϋποθέσεις αλλά δεν είχαμε καλές αποφάσεις».