Βαθμολογία

Αμανατίδης: «Είχαμε διάθεση, αλλά...»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά την ήττα από την Ξάνθη έμεινε ο Περικλής Αμανατίδης. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού ανέφερε πως τα «λιοντάρια» είχαν διάθεση, ωστόσο οι Ακρίτες εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη τους και νίκησαν. Αναλυτικά όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα της Τρίτης (28/11):

«Αποχαιρετούμε τον θεσμό του Κυπέλλου με μία πολύ καλή προσπάθεια απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα. Είπαμε πως απέναντι σε αυτές τις ομάδες αν θες να πάρεις αποτέλεσμα πρέπει να κάνεις μηδενικά λάθη, να έχεις τύχη και ενθουσιασμό. Εμείς είχαμε διάθεση, οι παίκτες στάθηκαν καλά, αλλά από την άλλη είχαμε μία καλή ομάδα, ήξερε τι ζητούσε, εκμεταλλεύτηκε κάποια λάθη μας, έβαλε ένα γκολ που μέτρησε στην ψυχολογία. Παρόλα αυτά οι παίκτες μας είχαν την ευκαιρία να προσπαθήσουν πάλι και το έκαναν.

Νομίζω ότι φύγαμε με μία καλή προσπάθεια από τον θεσμό. Πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση, να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας και σε συνδυασμό με ένα παραγωγικό παιχνίδι που κάνει ο Πανσερραϊκός να διακριθούμε στον θεσμό που μας ενδιαφέρει».