Βαθμολογία

Παπαδόπουλος: «Θα ήταν άδικο να μην προκριθούμε»

Ο ΟΦΗ έκανε μία μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης την Τρίτη (28/11) και εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε πως θα ήταν αδικία να μην προκριθούν οι Κρητικοί ενώ συνεχάρη τόσο τους παίκτες του όσο και τον κόσμο που έδωσε το «παρών» στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ:

«Κάναμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο κινδυνεύσαμε ελάχιστα και είχαμε αρκετές καλές στιγμές να σκοράρουμε. Δεν σκοράραμε σε λεπτομέρειες, ίσως μας έλειπε η τελική πάσα, ίσως το καθαρό μυαλό. Βρεθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο πίσω στο σκορ από ένα λάθος που είναι φάουλ στον Ζιαμπάρη κατά την άποψή μου. Αυτό που έγινε μετά, η αντίδραση που έβγαλαν όλοι ήταν κάτι φανταστικό.

Θα ήταν άδικο να μην περάσει η ομάδα μου στον επόμενο γύρο με αυτή την εικόνα και αυτή την εμφάνιση. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση, για όλα αυτά τα παιδιά που τόσο καιρό δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, αλλά έδειξαν πάρα πολύ καλή εικόνα. Το πρόβλημα, σίγουρα, θα το έχω εγώ την επόμενη αγωνιστική. Πρέπει να τους δώσω πολλά μπράβο και συγχαρητήρια.

Πολλά συγχαρητήρια και στον κόσμο. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν μια μικρή σπίθα που περιμέναμε. Τον τελευταίο καιρό, παρότι κερδίζαμε τα παιχνίδια, εκτός από ένα ματς κακό, που κάναμε και δύο άτυχα αποτελέσματα, περιμέναμε μία τέτοια στιγμή. Πιστεύω ότι το σημερινό ματς θα μας κάνει πολύ καλό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και θα δούμε στο Κύπελλο πού μπορεί να φτάσει η ομάδα. Δεν είναι στόχος μας το Κύπελλο τη συγκεκριμένη περίοδο, αλλά το πρωτάθλημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που έβγαλε θετική αύρα και είναι πολύ σημαντικό για όλους. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Συγχαρητήρια σε όλους».