Βαθμολογία

Τζαναβάρας: «Μια κλάση πάνω από εμάς ο Ατρόμητος»

Η Σπάρτη το πάλεψε ωστόσο παραδόθηκε στην ανωτερότητα του Ατρομήτου, γνωρίζοντας την ήττα με 0-4 από τον Ατρόμητο, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Βέβαια, οι Λάκωνες ήταν ήδη αποκλεισμένοι από τη συνέχεια του θεσμού, γι' αυτό και ο Παναγιώτης Τζαναβάρας αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες.

Σε αυτό στάθηκε και ο έμπειρος κόουτς, τονίζοντας ότι βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει δίκαιη τη νίκη του Ατρόμητου, στον οποίον ευχήθηκε καλή συνέχεια.

«Ήταν ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα εφόσον είχαμε αποκλειστεί. Δεν είχαμε κανένα κίνητρο και από την άλλη παίζαμε με μια εξαιρετική ομάδα, πολύ γρήγορη και με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Αφήσαμε πολλά παιδιά να ξεκουραστούν. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα και ιδιαίτερα τα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε.

Αυτό που μας ενδιέφερε πιο πολύ ήταν να μην έχουμε απώλειες τραυματισμών. Γι' αυτό απέσυρα τον Ζουλιώτη, τον Μπαρέττα και τον Τριανταφυλλάκο. Δεν το συζητάμε, ο Ατρόμητος ήταν μία κλάση πάνω από εμάς και δικαιότατα κέρδισε. Εμείς αφήνουμε αυτό το παιχνίδι πίσω, γιατί ήταν διαδικαστικό. Το μυαλό μας είναι τώρα στο πρωτάθλημα. Εξαιρετική ομάδα ο Ατρόμητος και καλή συνέχεια».