Βαθμολογία

Το τρίτο ημίχρονο από το Αλκαζάρ

Δείτε παρακάτω τι δήλωσαν στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι Απόλλων Λάρισας - Λαμία ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Θεοδοσιάδης και ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ στη Λαμία, Γιώργος Κόλτσης.

Αναλυτικά τα λεγόμενα τους:

Γιώργος Κόλτσης: «Καλύτεροι στο δεύτερο, δίκαια περάσαμε»

«Ο θεσμός του κυπέλλου σίγουρα δεν αποτελεί προτεραιότητα για μας, αλλά θέλαμε τουλάχιστον να περάσουμε από την πρώτη φάση του θεσμού. Ένα ματς δύσκολο σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο που δεν βοήθησε αμφότερες τις ομάδες να βγάλουν επιθετικές αρετές. Νομίζω όμως ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και δίκαια περάσαμε στην επόμενη φάση. Από εκεί και πέρα προτεραιότητα για μας αποτελεί το πρωτάθλημα και το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για τον στόχο της παραμονής στη Super League».

Σε ερώτηση για το ποια ενημέρωση είχαν από την ΕΠΟ σε ενδεχόμενο ισοπαλίας στο παιχνίδι και το ποιος προκρίνεται ανέφερε:

«Εγώ αυτό που ήξερα ήταν ότι με ισοπαλία προκρινόμασταν εμείς στην επόμενη φάση».

Θεοδοσιάδης: «Η ποιότητα και η εμπειρία έκριναν το ματς»

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Λαμίας για τη νίκη και τη πρόκριση. Όσον αφορά το παιχνίδι είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου σε γενικές γραμμές και πιστεύω ότι για εξήντα λεπτά κοιτάξαμε στα μάτια τη Λαμία. Από ένα σημείο και μετά όμως φάνηκε η ποιότητα και η εμπειρία της Λαμίας και θεωρώ ότι κάπου εκεί κρίθηκε το ματς. Πλέον εμείς κοιτάμε το πρωτάθλημα και το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αιγινιακό, ένα πολύ δύσκολο ματς για το οποίο πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ