Βαθμολογία

Ελλάς το μεγαλείο σου.....

Ελλάς το μεγαλείο σου.... Ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Τούτη την ώρα διεξάγεται στο στάδιο Αλκαζάρ η αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με τη Λαμία για την 3η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Μια αναμέτρηση η οποία θα αναδείξει το ποια ομάδα από τις δυο θα ακολουθήσει την ΑΕΚ στην επόμενη φάση με το μπέρδεμα να είναι μεγάλο σχετικά με το ενδεχόμενο ισοπαλίας και το ποια ομάδα θα προκριθεί.

Σύμφωνα με το νέο καταστατικό ο Απόλλων Λάρισας, στο ενδεχόμενο ισοπαλίας έχει απόλυτη ισορροπία σε βαθμούς και γκολ, όμως προκρίνεται και αυτό γιατί τα επιθετικά του τέρματα είναι περισσότερα από της Λαμίας, δυο έναντι ενός. Άρα στην ισοπαλία παραμένει αυτό το +1 για τον Απόλλωνα βάσει των μαθηματικών νόμων.

Όμως σε επικοινωνία που είχαν οι άνθρωποι της λαρισινής ομάδας με την ΕΠΟ ενημερώθηκαν ότι δεν ισχύει (!!!!!) αυτό το καταστατικό, αλλά το παλιό και έτσι η Λαμία παίζει αυτή την ώρα για δυο αποτελέσματα. Τι έλεγε το παλιό καταστατικό; Ότι τρίτο κριτήριο η συνολική διαφορά τερμάτων και εκεί υπερτερούν οι Φθιώτες.

Πάντως όπως και να 'χει τέσσερις λέξεις μπορεί να πει κάποιος. ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ