Βαθμολογία

Ρόκα: «Δεν έχουμε τον παίκτη που να κάνει τη διαφορά»

Άλλη μία ήττα κατέγραψε ο Πλατανιάς και ο Μανουέλ Ρόκα αναφέρθηκε στις ελλείψεις που έχει το ρόστερ μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι δεν υπάρχει ο παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά, ενώ παραδέχθηκε ότι υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα.

«Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο. Όταν αλλάζεις πολλούς παίκτες χρειάζεται να προσαρμοστούν. Μπορεί επίσης να μην υπάρχουν παίκτες που να έχουν την ατομική προσπάθεια. Εμείς πρέπει να κάνουμε τους παίκτες να δέσουν και να συνδυαστούν. Αυτό νομίζω ότι λείπει κι εκεί δίνω έμφαση. Φέτος δεν έχουμε τον παίκτη που να κάνει τη διαφορά και να αλλάξει οποιοδήποτε ματς. Αν δεν το έχεις αυτό, πρέπει να δουλεύεις περισσότερο ομαδικά.

Οι ομάδες έχουν δύο τρόπους να παίρνουν αποτελέσματα. Ο ένας είναι σαν ομάδα με μία κοινή φιλοσοφία και ο άλλος είναι να κρατήσεις το μηδέν και με δυο-τρεις παίκτες να βρεις γκολ. Εμείς, είτε επειδή δεν προσαρμόστηκαν είτε επειδή δεν υπάρχουν, έχουμε πρόβλημα και στο γκολ. Εμείς πρέπει να βρούμε καλές συνεργασίες και να το λύσουμε», ανέφερε ο Ρόκα.

Ενώ για το παιχνίδι είπε: «Σήμερα ήρθαμε να κάνουμε την υπέρβαση για τους εαυτούς μας. Ήξερα ότι είναι δύσκολο να κρατήσεις το μηδέν και να πάρεις βαθμούς. Εκτός από το αποτέλεσμα μετέφερα στους παίκτες μου πως έχουμε πολλά πράγματα να κερδίσουμε. Να γίνουμε ομάδα σε άμυνα και επίθεση.

Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όμως ήθελα να κάνουμε μια αρχή στην οργάνωση και στην τακτική. Κρατήσαμε στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεχτήκαμε το γκολ και πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε και το δεύτερο και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το καλό παιχνίδι που έκανε, παρά την κούραση που είχε από τα σερί ματς».