Βαθμολογία

Ενημέρωση ενόψει Παναθηναϊκού από την Παναχαϊκή

Ανακοίνωση εξέδωσε η Παναχαϊκή, με την οποία ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (29/11) στις 19:30 στο Δημοτικό Στάδιο της Αγυιάς για την 3η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Με αφορμή τον αγώνα, για το Κύπελλο Ελλάδος, μεταξύ της Παναχαϊκής και του Παναθηναϊκού που θα γίνει την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στο Στάδιο της Αγυιάς (ώρα 19.30) από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνονται τα εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Ορίζεται στην τιμή των 10€ εκτός από Θύρα των Επισήμων όπου η τιμή του Εισιτηρίου ορίζεται στα 15€.

ΤΙΜΗ 5€ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γυναίκες

Μαθητές άνω των 13 ετών

Φοιτητές

Α.Μ.Ε.Α.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

Τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, αρκεί να συνοδεύονται από ενήλικο.

Η τιμή εισόδου για τους ανέργους ορίζεται στα 5€ εκτός από τους 50 πρώτους οι οποίοι προσκομίζοντας στα γραφεία μας (Πατρέως 13-15, 3ος όροφος), έως την Τρίτη 28/11 και ώρα 10.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. την κάρτα ανεργίας τους θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου στο γήπεδο.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 αποφασίστηκε επίσης η προπώληση εισιτηρίων. Όσοι επιθυμούν να προαγοράσουν εισιτήρια θα μπορούν να τα προμηθευτούν από τα εξής σημεία.

Α’ Σημείο: Γραφεία ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891, Πατρέως 13-15, 3ος όροφος, Δευτέρα – Τρίτη & Τετάρτη 10.00 – 15.00

Β’ Σημείο: Καφέ Παναχαϊκής (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου & Κιτίου), παραπλεύρως Θύρας Επισήμων Γηπέδου Αγυιάς Δευτέρα & Τρίτη ώρες 11.00 – 21.00, Τετάρτη 09.00 -17.00

Γ’ Σημείο: Βιβλιοπωλείο Discover, Βούρβαχη 3 & Κορίνθου, Δευτέρα – Τρίτη & Τετάρτη ώρες καταστημάτων.

Δ’ Σημείο: Κατάστημα οπτικών VISION SPOT Έλληνος Στρατιώτου & Πέντε Πηγαδίων (έναντι ΕΛΤΑ) Δευτέρα – Τρίτη & Τετάρτη ώρες καταστημάτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα λειτουργήσουν την ημέρα του αγώνα κανονικά όλα τα εκδοτήρια του γηπέδου (Σκεπαστή, Θύρα Επισήμων, Πλατεία Ντε Μιράντα). Όλα τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 17.00

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ

Στην Σκεπαστή Θύρα του γηπέδου θα έχουν δικαίωμα εισόδου μόνο οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής. Οποιοσδήποτε φίλαθλος με διακριτικά του Παναθηναϊκού επιχειρήσει να εισέλθει εκεί θα του απαγορευτεί η είσοδος.

Οι φίλαθλοι και οπαδοί των φιλοξενουμένων και γενικότερα όσοι φέρουν διακριτικά της ομάδας του Παναθηναϊκού θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους μόνο από το εκδοτήριο της Θύρας Εισόδου τους στο γήπεδο, το οποίο βρίσκεται στην διασταύρωση των οδών Αρχιεπισκόπου Μακαρίου & Καρπασίας (δεξιά της Κεντρικής Εισόδου). Θα καθήσουν στον προκαθορισμένο χώρο που ήδη έχει διαμορφωθεί για τους φιλοξενούμενους ο οποίος βρίσκεται πάνω από το Κυλικείο του γηπέδου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων η ΠΑΕ Παναχαϊκή συνιστά την προαγορά εισιτηρίων καθώς και την έγκαιρη προσέλευση ολων των φιλάθλων στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός την ημέρα του αγώνα.

Ανακοινώνεται τέλος ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η είσοδος στο γήπεδο με νερά, φαγητά, αναψυκτικά και καφέδες, εκτός από αυτά που πωλούνται στα Κυλικεία του Γηπέδου».