Βαθμολογία

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια με Πλατανιά

Ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων της σημερινής (27/11 19:30) αναμέτρησης με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική της Super League εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι μέχρι τις 18.00 σήμερα το απόγευμα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους για τον αγώνα με τον Πλατανιά ηλεκτρονικά μέσα από το aekfc.gr, αλλά και μέσω του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE.

Η ηλεκτρονική πώληση γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές), ενώ αντίστοιχα η πώληση μέσω των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE γίνεται με μετρητά και με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

Επαναλαμβάνουμε ότι για την αγορά εισιτηρίου στον συγκεκριμένο αγώνα δεν απαιτείται η χρήση Κάρτας Φίλου ΑΕΚ.

Θυμίζουμε επίσης ότι από τις 16.00 το απόγευμα θα ανοίξουν τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ και θα λειτουργήσουν ως εξής:

-Σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 16:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

-Λεωφόρος Κύμης από τις 16:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα

-Εκδοτήριο θύρας 12 από τις 16:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Όπως είναι ήδη γνωστό στον συγκεκριμένο αγώνα θα ισχύσει ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑ 5 ΕΥΡΩ (εκτός από τα VIP και τη Θύρα 29) και οι εισπράξεις, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, θα διατεθούν υπέρ των πληγέντων συμπολιτών μας στις πρόσφατες πλημμύρες της Δυτικής Αττικής.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους της για τη μέχρι τώρα ανταπόκρισή τους και την άμεση ευαισθητοποίηση, που έχουν επιδείξει, και επαναλαμβάνει την έκκληση για ακόμα μεγαλύτερη κινητοποίηση μέχρι και την ώρα του αγώνα, αφού οι έννοιες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς είναι ταυτόσημες με την ομάδα μας και αποτελούν συστατικά χαρακτηριστικά της ίδρυσής της.

Ευχαριστούμε δημόσια και την Ελληνική Αστυνομία, η οποία μας ενημέρωσε ότι με εισιτήριο θα μπουν στο ΟΑΚΑ και οι Αστυνομικοί που θα έχουν υπηρεσία για τον αγώνα με τον Πλατανιά.