Βαθμολογία

Καλύτερο το Βλαχογιάννι, 2-1 το Συκούριο

Μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 2-1 πέτυχε σήμερα (26/11) η ομάδα της Δόξας Βλαχογιαννίου απέναντι στο Κίσσαβο Συκουρίου για την 10η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Νίκου Φακίτσα ήταν καλύτερη του Κισσάβου και έφτασε στη πρώτη εντός έδρας νίκη για φέτος, σε ένα ματς θρίλερ, παρότι το Βλαχογιάννι προηγήθηκε με 2-0. Και αυτό γιατί το Συκούριο μείωσε σε 2-1 στο 88' και σε ένα παιχνίδι με οκτώ (!!!!!) λεπτά καθυστερήσεων θα μπορούσε να γίνει η ζημιά για την Δόξα.

Μια Δόξα που προηγήθηκε με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς μόλις στο 1' από εκτέλεση φάουλ του Μπαντή ο Μυτούλας γύρισε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο Πάσσος με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ύστερα από ενέργεια του Σωκράτη Φακίτσα, ο Μπαντής έγινε κάτοχος της μπάλας και από κοντά με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Το Συκούριο μπόρεσε να μειώσει στο τελικό 2-1 με τον Τσανάκα στο 88' και είχε ένα δεκάλεπτο μαζί με τις καθυστερήσεις, οκτώ λεπτά όπως είπαμε, για το 2-2. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι στα τελευταία είκοσι λεπτά το παιχνίδι είχε πολύ ένταση, πολύ πάθος, όχι αντιαθλητικό, με πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες με αποκρούσεις τερματοφυλάκων σε κόρνερ, ενώ ουδείς ξέφυγε στη συμπεριφορά του από όλο αυτό το εντυπωσιακό τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βλιώρας, Μυτούλας, Μπουζούκας (46' Αθανασούλης), Μάρκου, Πάσσος, Θανασούλης, Γκουρομπίνος (82' Γεωργούλης), Μωυσίδης, Φακίτσας Σ., Μπαντής (72' Πάτσης), Ιγγλέζος.