Βαθμολογία

Δύσκολη μεν, δίκαια νίκη δε για Δαμασιακό

Μια πολύ δύσκολη αλλά σημαντική νίκη πέτυχε ο Δαμασιακός απέναντι στον Δωτιέα Αγιάς με 1-0 για την 10η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Νίκου Χρόνη ήταν καλύτερη του Δωτιέα καθ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης όμως χρειάστηκε να περιμένει σχεδόν ογδόντα λεπτά για να φτάσει στη νίκη, χωρίς να απειληθεί, πλην μιας φάσης, από την Αγιά.

Μόλις στο 2' ο Σουγλής μόνος του απέναντι από το τερματοφύλακα σούταρε από πλάγια θέση με τη μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ ευκαιρία στο πρώτο μέρος έχασε και ο Τσιάλτας, σε ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν κυρίως παιχνίδι κέντρου.

Στην επανάληψη ο Σουγλής απώλεσε μια μεγάλη ευκαιρία όταν από πλάγια και μέσα στη περιοχή έκανε σουτ που απέκρουσε δύσκολα στη κλειστή γωνία ο τερματοφύλακας της Αγιάς, ενώ ευκαιρίες έχασαν οι Τσιάλτας και Δούκας με πλασέ και σουτ αντίστοιχα.

Τελικά στο 79' ήρθε το γκολ για τον Δαμασιακό με σκόρερ τον Σουγλή που με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στο τερματοφύλακα της Αγιάς που αναγκάστηκε να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του. Πριν το γκολ είχαμε και τη μοναδική ευκαιρία της Αγιλας με τετ-α-τετ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μιγδάνης.

Δαμασιακός (Νίκος Χρόνης): Μιγδάνης, Γεωργατζάς, Καρατζόλης (65' Μπακαΐμης), Ιωαννίδης, Ντόκος, Τσιάλτας, Μουσιάρης, Δούκας, Λούτσος (46' Τιούτος), Σουγλής (80' Μόκκας), Λέτσιος (70' Βίδρας).