Βαθμολογία

Έκανε το 5/5 με τεσσάρα ο Οικονόμος

Το εντυπωσιακό σερί του στο "Γ. Μητσιμπόνας" συνέχισε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ο οποίος νίκησε με 4-0 το Φαλανιακό για την 10η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα πέτυχε εύκολα την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμα ματς στην Τσαριτσάνη, ενώ έφτασε και τα 22 γκολ συνολικά, η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, από τα οποία τα 20 είναι εντός έδρας.

Ο Οικονόμος έχασε ευκαιρία για το 1-0 στο 8' όταν σε εκτέλεση φάουλ του Τόλιου η μπάλα βρήκε στη δεξιά συμβολή των δοκών του Παπαιωάννου και πέρασε άουτ, ενώ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31' πάλι με εκτέλεση φάουλ του Τόλιου με τη μπάλα να ξεγελά τον Παπαιωάννου και να καταλήγει στα δίχτυα. Στο 39' ο Ζηρδέλης με συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ύστερα από κεφαλιά πάσα του Χάμου έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης και ύστερα από λάθος συνεννόηση του τερματοφύλακα του Φαλανιακού με τους αμυντικούς της ομάδας του ο Τόλιος παρενεβλήθη και έκλεψε τη μπάλα την οποία έστειλε εύκολα στα δίχτυα για το 3-0. Το τελικό 4-0 πέτυχε στο 79' ο Χάμος με σουτ εκτός περιοχής το οποίο κόντραρε με την πορεία της μπάλας να αλλοιώνεται και να καταλήγει στα δίχτυα.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Ντούφας (74' Φαπάκος), Πούτας, Κολιός, Κουμπούρας, Μυφτάρι, Χάμος, Καραλούλης (57' Σακοράφας Β.), Ζηρδέλης, Τόλιος (53' Παλιγιάννης), Κακαράντζας (53' Γκαμπέτας).

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Παπαιωάννου, Μαχαίρας (69' Τσακνάκης), Βαρσάμης, Σουλιώτης, Πάνου, Πανταζής Γ. (81' Σαμαράς), Κολοβός, Πανταζής Η., Λυγούρας, Παπαγεωργίου (56' Καρακίτσος), Πανταζής Θ. (46' Αλεξανδρής).

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΟΣ