Βαθμολογία

Σπουδαίο τρίποντο για Αμυγδαλέα

Μια πολύ σημαντική νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, με σκορ 1-0 πέτυχε σήμερα (26/11) η ομάδα του Αετού Αμυγδαλέας απέναντι στην Δήμητρα Γιάννουλης για την 10η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Ένα παιχνίδι το οποίο ήταν μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη η Γιάννουλη απώλεσε πέναλτι το οποίο κέρδισε στο 79' με τον Μάτο όμως να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι και εν συνεχεία η μπάλα πήγε άουτ. Το τέρμα της νίκης για την Αμυγδαλέα πέτυχε στο 82' ο Σπανός με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ύστερα από ωραία δική του ενέργεια.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος (57' Πουρμαρας), Πετράκης, Σουφχάρας, Εμμανουήλ, Θώμος, Σέτζας, Γκατζούλης, Κατσαμάγκας, Μάτος, Τσαρούχας (46' λ.τ. Ευαγγέλου).

Αετός Αμυγδαλέας (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Πολύζος, Περδίκης, Κορλός, Ευαγγελούλης, Ντιντής, Αντωνόπουλος, Δημητρέλης (75' Κλούρας), Καρβούνης, Ανδριανόπουλος (88' Σάρα), Σπανός (90' Χατζηιωαννίδης).

* Μετά το τέλος της αναμέτρησης η διοίκηση του Αετού Αμυγδαλέας γιόρτασε τη μεγάλη νίκη με τον προπονητή και τους παίκτες σε γνωστό κεντρικό μαγαζί της Λάρισας για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στο σημερινό παιχνίδι.