Βαθμολογία

Η πρώτη ήταν εντυπωσιακή για τη Νέα Πολιτεία

Πρώτη νίκη και μάλιστα εντυπωσιακή για την Αστραπή Νέας Πολιτείας η οποία επιβλήθηκε με 4-1 των Βουναίνων για την 10η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μπρισίμη ήταν απόλυτη κυρίαρχη της αναμέτρησης, είχε βάλει τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε 2-0, ενώ στην επανάληψη πέτυχε άλλα δυο τέρματα πριν μειώσουν τα Βούναινα στο τελικό 4-1. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Φώτη Μερτζανίδη.

Στο 28' ο Κατσάνος μετά από τακουνάκι του Καλτσά έκανε το 1-0, ενώ το 2-0 πέτυχε στο 38' ο Μπέτσης με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στην επανάληψη ο Ασπετάκης στη πρώτη του επαφή με τη μπάλα έκανε το 3-0 στο 62' ύστερα από πάσα του Καλτσά, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 4-0 δέκα λεπτά αργότερα μετά από πάσα του Καψιώχα. Το μόνο που κατάφεραν τα Βούναινα ήταν να μειώσουν στο τελικό 4-1 στο 91' ύστερα από ανατροπή του Χατζηλιάδη και πέναλτι που εκτέλεσε ο Τσανάς.

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Μπαρδάμης, Βουβουσίρης, Χλωρός, Κατσάνος, Ζήσης (60' λ.τ. Ασπετάκης), Καψιώχας, Πέτσης, Σιάρκος, Πράπας (80' Σιώκας), Μαναός (46' Τόπης), Καλτσάς (75' Αντωνόπουλος).

ΑΕ Βουναίνων (Θοδωρής Εμμανουήλ): Τέρπος, Χατζηλιάδης Γ., Καψιώτης, Καρέτζος, Φαρμάκας (46' Μερτζανίδης Φ.) Ξαφάρας, Μερτζανίδης Η., Χριστοδούλου, Τσανάς, Χατζηλιάδης Σ. (65' Γκουμοσίδης), Ραπτόπουλος (73' Γιουρούκης).