Βαθμολογία

Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 2-0

Ο Αστέρας πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του επικρατώντας με 2-0 του Λεβαδειακού και κοιτάει ακόμα ψηλότερα. Πέμπτο ματς χωρίς νίκη για τους Βοιωτούς. Πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-0 ο Αστέρας επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-0, πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και μάλιστα με μηδέν παθητικό και σκαρφάλωσε στην 7η θέση κοιτώντας φυσικά ακόμα πιο ψηλά.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τη δυναμική τους στις στημένες φάσεις και με τον κορυφαίο Ιγκλέσιας να πετυχαίνει ένα γκολ και να έχει μια ασίστ άνοιξαν την άμυνα του Λεβαδειακού. Από την πλευρά τους οι Βοιωτοί που δεν είχαν ένα παίκτη σημείο αναφοράς στην επίθεση για πέμπτο συνεχόμενο ματς έμειναν μακριά από τη νίκη.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ίγκορ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (61' Τσουκαλάς), Τόνσο, Καλτσάς (84' Κώτσιρας), Γκοντό (46' Δουβίκας).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Εμπασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης (46' Φαβάρο), Λεονάρντο, Μεντί, Ζαραδούκας (49' Καθάριος), Μητρόπουλος (73' Μητρόπουλος), Νιας, Σουμπίνιο, Μπελγκαζουανί, Γιουσούφ.

Γκολ: 32' Ιγκλέσιας.