Βαθμολογία

Ήττα για την κ-20 στο Αγρίνιο

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε σήμερα (26/11) η κ-20 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη του Παναιτωλικού στο αθλητικό κέντρο EMILEΟΝ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών.

Η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα παρότι ισοφάρισε άμεσα με τον Δερμιτζάκη, στο τέρμα με το οποίο προηγήθηκε ο Παναιτωλικός, όμως τελικά δεν απέφυγε την ήττα από τους Στερεοελλαδίτες.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Σαφαρίκας, Πλατάνας, Κυρμιτζής, Τάρτας (82' Μπιγγάνος), Καλούσης, Βαφειάδης, Δερμιτζάκης, Γαλεάδης, Νούσιος, Γκαλγκανόπουλος (46' Σαλτάρης), Καραλής (70' Μασούρας).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της κ-20 κ. Ζιάκας δήλωσε στο athleticlarissa.gr:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για όλη την προσπάθεια που έκαναν, παίξαμε με μια ομάδα με ψηλότερους ρυθμούς παιχνιδιού από εμάς, πολλά χρόνια μαζί οι παίκτες του Παναιτωλικού, εμείς μπορέσαμε να προσαρμοστούμε στις ανάγκες του παιχνιδιού, χάσαμε από μια στημένη φάση, δεν αντιδράσαμε σωστά, μπορούσαμε να κάνουμε το 2-2 στη μεγάλη φάση με το δοκάρι του Πλατάνα. Χρειάζεται να συνεχίσουμε την πολύ δουλειά για να φτάσουμε στους ρυθμούς, τους απαιτητικούς ρυθμούς του ποδοσφαίρου, κάτι που θέλει χρόνο, ποιότητα και σίγουρα δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ