Βαθμολογία

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 2-2

Ο ΠΑΟΚ έμεινε χωρίς νίκη για έκτο εκτός έδρας ματς, καθώς ήρθε ισόπαλος με τον Πανιώνιο 2-2. Συναρπαστική η εξέλιξη της αναμέτρησης στο δεύτερο μέρος. Οι κυανέρυθροι άγγιξαν την ανατροπή με τον Γεσίλ στο 87' , γλίτωσε τον Δικέφαλο από την ήττα ο Μάτος στο 93'.

Ένταση, συγκινήσεις και τρομερή διακύμανση στο σκορ είχε το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Όχι όμως και νικητή  καθώς οι δύο ομάδες, με συγκλονιστικό φινάλε, έμειναν στην ισοπαλία. Επιτυχία για τον Πανιώνιο με βάση τα προβλήματα που είχε (απουσίες Μασούντ, Λάμπρου, Οικονόμου), αποτυχία για τον ΠΑΟΚ που έμεινε για έκτο εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη και "απειλεί" το αρνητικό ρεκόρ της σεζόν των... σαρδελών, το 2007-2008, όταν και έμεινε χωρίς νίκης μακριά από την Τούμπα στα πρώτα εννιά ματς πρωταθλήματος.

Πρωταγωνιστές ήταν οι Σπριντόνοβιτς, Μάτος για τις δύο ομάδες, αλλά και στον αντίποδα ο Γκιοατά και ο Ρέι, που φέρουν ευθύνη στα τρία από τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγρορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης (69' Κάργας), Ταπόκο (18' Πινιώτης), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι (78' Γεσίλ).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Τσίμιροτ (62' Πέλκας), Μακ (67' Πρίγιοβιτς), Κάμπος (84' Λημνιός), Ελ Καντουρί, Κουλούρης.

Γκολ:  48' Σπιριντόνοβιτς, 86' Γεσίλ /  41' πεν. Κουλούρης, 93' Μάτος.