Βαθμολογία

Ατρόμητος: «Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν χωράει Λέστερ»

Βράζουν στο Περιστέρι με τον Μάνταλο και τον βοηθό Πάτρα θεωρώντας πως εξαιτίας αυτών των δύο δεν ήρθε η νίκη επί του Παναθηναϊκού το βράδυ του Σαββάτου (25/11).

Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα οι «κυανόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση και σε αυτή υποστηρίζουν πως λανθασμένα δόθηκε πέναλτι στον Παναθηναϊκό με το οποίο ισοφάρισε, ενώ προσθέτουν πως κακώς δεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λουντ. Το κερασάκι στην τούρτα λένε ότι ήταν το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ουάρντα στο τέλος.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν: «Ήμασταν από αυτούς που στηρίξαμε από την αρχή την καινούρια τάξη πραγμάτων με την αλλαγή ηγεσίας στην ΕΠΟ, πιστεύοντας ότι κάτι καλύτερο ξημερώνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το τελευταίο διάστημα, από τη στιγμή που η ομάδα μας αναρριχήθηκε στην κορυφή, τις τελευταίες δύο αγωνιστικές αντιμετωπίσαμε δύο κακές διαιτησίες, οι οποίες αλλοίωσαν τα αποτελέσματα των αγώνων μας.

Μετά την αβλεψία του διαιτητή Μάνταλου και του επόπτη Πάτρα στη Λάρισα που μας στέρησε δύο βαθμούς, είχαμε πάλι σήμερα μια αλλοπρόσαλλή διαιτησία από τον ίδιο διαιτητή.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν έδωσε πέναλτι στον Παναθηναϊκό και ισοφάρισε το λάθος του, δίνοντας στη συνέχεια ανύπαρκτο πέναλτι στον Χατζηισαία. Στο δεύτερο ημίχρονο απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Κιβρακίδη και λίγο αργότερα χάρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Λούντ για παρατεταμένο τράβηγμα πάνω στον Ουάρντα.

Το αποκορύφωμα ήρθε στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων όπου ο Μάνταλος ολοκλήρωσε το έργο του μη δίνοντας καθαρό πέναλτι σε σπρώξιμο του Αυλωνίτη πάνω στον Ουάρντα στερώντας μας τη δυνατότητα να κερδίσουμε.

Δυστυχώς το ελληνικό πρωτάθλημα δεν χωράει Λέστερ! Παρόλα αυτά εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και πιστεύουμε ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας».